Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Patchology

(38)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Patchology – Moderne huidverzorging

Verzorgende cosmetica hebben een enorm belang in onze samenleving. De externe invloeden van klimaat en leefomstandigheden belasten de huid. Patchology is van mening dat een uitstekende en effectieve huidverzorging eenvoudig moet kunnen worden toegepast. Het oorspronkelijke team begon ongeveer tien jaar geleden nieuwe patchtechnologieën te ontwikkelen, aanvankelijk voor het medische veld. In de tussentijd is het bedrijf gegroeid en biedt het steeds meer producten van uitstekende kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten. Met de innovatieve patchtechnologie biedt Patchology voedende huidverzorging die eenvoudig kan worden aangebracht. Effectieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid fris en delicaat is. Het merk is gespecialiseerd in patches. Met passie wordt er gewerkt aan nieuwe technieken om de natuurlijke inhoud optimaal zijn werk te laten doen, zodat uw huid optimaal wordt gerevitaliseerd. Het maakt niet uit of u maar 5 minuten tijd heeft of dat u een pauze neemt - Patchologie is er voor elk moment.

Een efficiënte gezichtsverzorging

Verzorg uw huid eenvoudig met een masker. Verlangt uw huid naar vocht? De FlashMasque® Hydrate levert dit in een mum van tijd. Is uw huid snel geïrriteerd door invloeden uit de omgeving? Probeer de FlashMasque® Soothe. Of bent u op zoek naar een masker dat huidveroudering tegengaat? Het FlashMasque® Firm geeft uw huid een jeugdige, frisse uitstraling. Voor bijna elk probleem biedt Patchologie een oplossing. Het merk focust op ingrediënten en werkt aan technieken om de producten nog beter op uw huid te laten inwerken. Om deze reden zijn de ontwerpen van het merk discreet en nobel. Het product staat op de voorgrond. Van tijd tot tijd is het raadzaam om een masker zoals de FlashMasque Milk Peel te gebruiken - als de huid tenminste niet te gevoelig is. Een scrub verwijdert oude, dode huidcellen en verzorgt de huid direct met revitaliserende stoffen. Gebruik voor een extra frisse uitstraling een masker met een verlichtend effect, zoals de FlashMasque® Illuminate.

Crèmes en andere maskers

Patchology's repertoire van zeer effectieve maskers houdt niet op bij de sheetmaskers. Het opnemen van een dag- en nachtcrème in uw dagelijkse verzorgingsroutine, zoals de AquaFlash-serie, is een goede tip. Vooral wanneer u last heeft van een gestreste huid. Ondersteun uw huid met de lichte formuleringen. De dagcrème AquaFlash Gel Moisturizer is de ideale basis voor uw make-up en beschermt uw huid tegen externe invloeden in het dagelijks leven. De nachtcrème Restoring Night CloudMasque maakt uw huid 's nachts zijdezacht. Rimpels maken geen schijn van kans!

Regeneratie voor uw ogen

Een lange werkdag achter de pc of een drukke dag vergt energie. Het zijn de ogen en de gevoelige huid rondom die er snel moe uitzien. Met de juiste zorg, zoals oogmaskers van Patchology, doet u iets goeds voor uw ogen. U plaatst de patches gedurende vijf minuten onder uw ogen. U ontspant zich en uw ogen ook. De Rejuvenating Eye Gels uit de Flashpatch-serie verfrissen onmiddelijk. 'S Nachts is het goed om een beroep te doen op de Restoring Night Eye Gels. Wanneer u deze aanbrengt lijkt de huid rond uw ogen de volgende ochtend jonger en gladder.

Voor zachte lippen

Droge lippen staan zeker niet op uw verlanglijstje. In het geval van acute droogheid of preventieve verzorging helpt Patchologie u met haar patchmethode. Met het lipmasker Wink & A Kiss worden uw lippen optimaal verzorgd. Wees voorbereid op de volgende kus!

Verzorgingssets voor een perfect weekend

Voor ontspanning hoeft u niet altijd bij de spa of een wellnesshotel te zijn. Ga een ontspannen weekend tegemoet met een set van Patchologie. Koop meerdere producten, zoals de Flashmasque-maskers in combinatie met een crème. Trakteer uzelf op een rijke verzorging die uw teint verbetert met hoogwaardige inhoud en geniet van geweldige resultaten.