Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Goed voor jou én onze planeet

Pacifica®

Pacifica is een 100% veganistisch en dierproefvrij merk dat zich inzet voor het creëren van effectieve schone schoonheidsproducten die voor iedereen toegankelijk zijn. Met compassie voor onze planeet en dieren in het wild, ontwikkelt het merk een breed scala aan beautyproducten van natuurlijke ingrediënten in duurzame verpakkingen.

Ontdek de beautywereld van Pacifica®

Heerlijke Clean Beauty producten

GEZICHTSVERZORGING

Pacifica® maakt gebruik van de kracht van natuurlijke ingrediënten voor een stralende huid. De producten bevatten geen controversiële ingrediënten.

Ontdek nu

MAKE-UP

Met producten die dierproefvrij en veganistisch zijn, wil Pacifica® de beautywereld te transformeren. Zij investeren veel passie en mededogen in elke creatie.

Ontdek nu

PARFUM

Je hoeft niet te kiezen tussen een heerlijk parfum én goed doen voor mens en natuur: Pacifica® creert parfums van hoogwaardige ingrediënten die je áltijd een goed gevoel geven, zonder compromissen.

Ontdek nu

HAARVERZORGING

Uit liefde voor het milieu wordt de verpakking gemaakt van recyclebaar glas of andere alternatieve verpakkingsmaterialen zoals suikerriet of aluminium. Heerlijk verantwoorde haarproducten dus!

Ontdek nu

LICHAAMSVERZORGING

Pacifica® volgt wereldwijde richtlijnen voor het omgaan met kunststoffen in bedrijven. Ze nemen volledige verantwoordelijkheid voor hun ecologische voetafdruk op deze planeet.

Ontdek nu
Image alt tag

De oprichtster

Brook Harvey-Taylor

Brook Harvey-Taylor en haar man hebben Pacifica® opgericht in 1996. Hun missie? Duurzame en dierproefvrije clean beauty producten voor een betaalbare prijs voor iedereen!

Image alt tag

Pacifica

(87)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: