Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

CLEAN BEAUTY. MY WAY.

GEZICHTSVERZORGING IN 3 STAPPEN

one.two.free! is een clean beauty gezichtsverzorgingslijn met gefermenteerde ingrediënten voor een stralend mooie huid in drie simpele stappen: CLEAN, PREPARE & CARE. Super makkelijk, toch?

How to get that GLOW, girl!

#getthatglowgirl

STAP 1

REINIGEN

De allereerste stap in je huidverzorgingsroutine: begin altijd met het reinigen van je gezicht. Wens je een heerlijk stralende huid? Dan is een schone ondergrond namelijk erg belangrijk!

Naar reinigen

STAP 2

VOORBEREIDING

Na het reinigen is het belangrijk om de pH-waarde van je huid te neutraliseren en deze een extra dosis vocht te geven. Dit maximaliseert het effect van elke volgende behandeling!

Naar voorbereiding

STAP 3

VERZORGING

Last but not least: met deze stap wordt de huid rijkelijk voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen en krijgt ze haar stralende, gezonde gloed.

Naar verzorging

SUN

ZONBESCHERMING

Het gebruik van zonbescherming beschermt je tegen schadelijke UV-stralen, voorkomt vroegtijdige huidveroudering, vermindert pigmentvlekken en verbetert de gezondheid van de huid.

Naar zonbescherming

TAN

ZELFBRUINER

Een zongebruinde, stralende huid zonder blootstelling aan UV-straling? Vermengd met je favoriete crème, bruint de zelfbruiner op waterbasis de huid zachtjes tot de gewenste bruiningsgraad is bereikt!

Naar zelfbruiner

NIEUW!

CLEAN BEAUTY BODY CARE

Ontdek onze nieuwe Clean Beauty Body Care-lijn met gefermenteerde ingrediënten voor een stralend mooie huid van top tot teen.

Image alt text

one.two.free!

CLEAN BEAUTY. MY WAY.

Bij one.two.free! er zijn geen geheimen. We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit in onze producten zodat jij de beste resultaten en de mooiste huid krijgt. HALLO, SUPER VLEKKELOZE GLOED!

one.two.free! x CLEAN BEAUTY

We willen alleen wat goed is voor je huid: geen parabenen, geen siliconen, geen minerale oliën, geen sulfaten - Clean Beauty to the max! Omdat we net zoveel van onze harige vrienden houden als jij, zijn onze producten veganistisch en dierproefvrij.

1 / 3
Fermentatie als turbo boost

Bio-gefermenteerde ingrediënten zijn als een turboboost voor je huidverzorging. Het fermentatieproces breekt de ingrediënten af ​​in kleine moleculen, waardoor ze gemakkelijker worden opgenomen en diep in de huid kunnen doordringen.

2 / 3
Recyclebare verpakking

We zorgen niet alleen voor jouw huid, we geven ook om onze planeet. Daarom hebben we duurzame verpakkingen ontwikkeld die voor minimaal 96% - deels zelfs 100% - recyclebaar zijn.

3 / 3

one.two.free!

(41)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

one.two.free! - 3 stappen skincare routine voor een stralende huid

one.two.free! is een nieuw, clean beauty skincare merk dat met behulp van gefermenteerde ingrediënten, in slechts drie stappen voor een prachtige, glowy huid zorgt. CLEANSE, PREP & CARE. Piece of cake, toch? Heeft uw huid meer nodig, dan kunt u altijd een extra stap toevoegen. De maximaal zeven stappen, geïnspireerd op Koreaanse beauty routines, versterken niet alleen uw natural glow, maar ook uw shelfie! Want wie wil er nou geen flawless en glowy huid?

one.two.free! - Clean beauty

one.two.free! heeft geen geheimen en is enkel geïnteresseerd in clean beauty tot de max: dat wil zeggen geen parabenen, siliconen, minerale oliën of sulfaten. De producten bestaan alleen uit ingrediënten die 100% clean zijn, voor de beste resultaten en de mooiste huid! Daarnaast geeft het merk niet alleen om de verzorging van uw huid, maar ook om de beauty van onze aarde. Het assortiment bestaat daarom uit duurzame verpakkingen die ten minste 96% recyclebaar zijn – sommige zelfs 100%! De producten zijn bovendien vegan en niet getest op dieren.

Gefermenteerde ingrediënten bij one.two.free!

Heeft u wel eens gehoord van fermenteren? Gefermenteerde ingrediënten geven uw skincare producten een enorme boost. Tijdens het fermentatie proces breken de werkzame stoffen in kleine deeltjes, waardoor de ingrediënten beter kunnen worden opgenomen door de huid. Van nature bevatten deze gefermenteerde ingrediënten ook AHA’s die uw huid een zachte peeling geven en celvernieuwing stimuleren. Het fermentatieproces bootst de natuurlijke functies van cellen na, waardoor de producten van one.two.free! de huid niet zullen irriteren en ze zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid. Met hyaluronzuur en vitamine C haalt u het maximale uit uw skincare routine!

STAP 1: REINIGING

Reiniging is absoluut één van de belangrijkste eerste stappen in onze huidverzorging. Het helpt onze huid om voedingsstoffen beter op te nemen. Een gereinigde huid vormt de perfecte basis voor de volgende stappen in uw huidverzorgingsroutine.

STAP 2: VOORBEREIDING

Na het reinigen van uw huid is het belangrijk om de pH-waarden van uw huid weer in balans te brengen en de huid extra goed te hydrateren. Zo wordt het effect van alle volgende stappen in uw skincare routine versterkt!

STAP 3: VERZORGING MET ONE.TWO.FREE!

Tijd voor intensieve verzorging! De Hydra Power Gel van one.two.free! bevat gefermenteerde peer en hydraterend hyaluronzuur. De Ultimate Glow Cream zorgt voor een mooie glow, waardoor ook fijne lijntjes minder zichtbaar lijken. De Eye Wonder Cream is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige gebied rond de ogen en verrijkt met ingrediënten uit gefermenteerde soja.

Time to #getthatglowgirl! Verkrijgbaar online en in onze Douglas Stores.