1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Ervaar perfecte nagels met de gellak van NEONAIL

CREËER NAGELLOOKS DIE MINSTENS 21 DAGEN MEEGAAN

Ervaar de ultieme nagelverzorging met NEONAIL's gellak en beleef de perfecte nagelervaring met adembenemende nagellooks die jouw persoonlijke stijl laten zien. Dankzij de chipbestendige formule van NEONAIL kun je dagenlang genieten van perfect gelakte nagels, terwijl ze mooi en verzorgd blijven. Onze gellak geeft langdurig zelfvertrouwen voor een dagenlang stralend gevoel!

Let op: alleen voor professioneel gebruik. Huidcontact voorkomen. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen.

Show jouw creativiteit met NEONAIL

CREËER UNIEKE, LANGDURIGE NAGELLOOKS

Ontketen creativiteit met NEONAIL gellak en ontdek de kunst van zelfexpressie door unieke nagelcreaties. Met meer dan 500 kleuren en een chipbestendige formule geven wij de kracht om met NEONAIL adembenemende ontwerpen te creëren die perfect passen bij de klant. Stap in de wereld van NEONAIL en laat de verbeelding de vrije loop. Ervaar de vreugde van een gepersonaliseerde, langdurige nagellook die perfect passen bij jou en jouw persoonlijke stijl.

Ontdek onze bestsellers

NEONAIL

(165)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

NÉONAIL kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Voor professionele nagellak

Bent u het zat dat uw nagellak al na een paar dagen van uw nagels bladdert? Dan is de nagellak van NÉONAIL echt wat voor u. Deze gel- en acryllak gaat namelijk niet zomaar meer van uw vingernagels of tenennagels af! Wanneer u juist wel uw nagellak wilt verwijderen, kunt u de nailcleaner of nagellakremover van dit merk gebruiken. Ontdek het assortiment! Als u producten van NÉONAIL wilt kopen, dan bent u bij Douglas aan het juiste adres.

NÉONAIL online kopen bij DOUGLAS

Gun uw nagels ook de professionele verzorging van NÉONAIL. De producten van NÉONAIL koop je eenvoudig in een van de Douglas store. Onze medewerkers op de winkelvloer adviseren je graag. Natuurlijk kunt u ook NÉONAIL bestellen in de webshop. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd! Bovendien profiteert u online van fijne extra’s.