Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies
HERMÈS Logo

Hermès parfum kopen bij Douglas

Hermès parfum - Het Franse luxemerk Hermès kent een rijke geschiedenis. In 1837 richtte Thierry Hermès een tuigwerkplaats op met een focus op het produceren van zadels en andere lederen paardrijkleding. Vroeger populair onder edelen en tegenwoordig ook zeer geliefd door mensen die wel houden van een beetje luxe. Hermès specialiseert zich vandaag de dag vooral in lederwaren, tassen, tafelgerei en parfums. Een uiteenlopende focus, maar met één doel voor ogen: mensen voorzien van luxueuze producten die het leven wat aangenamer maken. In Nederland is Hermès een toonaangevend merk en daarom zijn de beauty producten van Hermès ook verkrijgbaar bij Douglas. Ontdek het assortiment in onze webshop en laat u inspireren.

Unieke Hermès parfums

Hermès-parfums zijn verkrijgbaar in diverse soorten en geuren. Hermès heeft damesparfum en herenparfum voor vrijwel iedere wens. Of u nu op zoek bent naar een fruitig luchtje of juist een houtachtige geur, er is veel waar u uit kunt kiezen. Met een Hermès-parfum loopt u zonder twijfel rond met een prettige geur om u heen. Omdat er zoveel verschillende geuren zijn, is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Kom daarom langs in een van onze winkels en krijg advies van onze beauty experts. In de winkel kunt u de geuren ook testen en zo vindt u uiteindelijk een geurtje waar u echt tevreden over bent.

Hermès parfum online kopen bij Douglas

Wilt u een parfum van Hermès kopen? Dan zit u bij Douglas helemaal goed. Bestel uw favoriete parfum van Hermès online in onze webshop en geniet van heerlijke voordelen. Na het bestellen van de Hermès-parfum wordt hij zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Binnen een mum van tijd ligt de bestelling op uw deurmat en kunt u het geurtje meteen gebruiken. Verder mag u bij online bestellingen twee gratis samples kiezen. Zo leert u ook andere producten en merken verkrijgbaar bij Douglas kennen. Wilt u een Hermès-parfum cadeau geven aan iemand? Koop de parfum in een Douglas-winkel en wij pakken het geschenk leuk voor u in.