Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

WINTER SOLDEN. Het gehele assortiment super scherp geprijsd! ❄️

Dolce&Gabbana

(27)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Dolce & Gabbana parfum kopen bij DOUGLAS - make-up & mode met Italiaanse expertise

Dolce & Gabbana parfum: Bijna geen enkel ander label staat meer voor Italiaanse stijl en glamoureuze kwaliteit dan Dolce en Gabbana. Het premiummerk werd in 1985 opgericht door de twee Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De labelnaam bestaat uit de familienamen, terwijl het logo is versierd met de initialen van de twee creatieve heren en een "&" teken. Dit laatste is bedoeld om de sterke samenhang van de ontwerpers als eenheid te symboliseren. Dolce & Gabbana begon met luxueuze damesmode, onmiddellijk gevolgd door een innovatieve herencollectie en ze veroverden de modewereld met hun sensuele mediterrane, geestig-creatieve en glamoureuze couture.

Omdat esthetiek een grote rol speelde voor de Italiaanse ontwerpers, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze ook de make-up- en parfummarkt ontdekten. Of het nu gaat om gezicht, ogen, lippen, nagels of beautyaccessoires, in het repertoire van het merk vindt u alles wat u nodig heeft voor een allround make-up look. In 1992 volgde het eerste, luxueuze Dolce & Gabbana parfum, dat een bijzondere levenshouding uitstraalde. Dit komt vooral door de Italiaanse touch, die de creaties een unieke charme geeft en het label zo onderscheidend maakt. Met een parfum van Dolce & Gabbana kunt u uzelf elke dag opnieuw definiëren en uw humeur onderstrepen, net als uw dagelijkse outfits is uw individuele geur een uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Dolce & Gabbana parfum voor dames en heren in de DOUGLAS online shop

Een goed Dolce & Gabbana parfum is zoals uw geliefde: u wilt het niet meer opgeven. De ontwerpers gebruiken bewust Italiaanse stijliconen om het Dolce & Gabbana parfum te combineren met een bepaalde levensstijl.

  • Dolce & Gabbana dames: Bent u zelfverzekerd, belichaamt u sensualiteit en kracht, bent u in harmonie met uzelf en houdt u van uw leven? Benadruk dit charisma dan met een Dolce & Gabbana parfum. Dolce Rosa Excelsa is een vrouwelijke essentie van pas gebloeide bloemen en de veelzijdige geurnoten van de roos.
  • Dolce & Gabbana heren: Kracht en passie zijn uw sterke punten die u zou willen weerspiegelen met een geur? Het Dolce & Gabbana parfum Intenso met de houtachtige, aromatische geur is de perfecte keuze voor een man die weet wat hij wil.

Het logo van Dolce & Gabbana is vandaag de dag een onmiskenbaar symbool van luxe, mode-expertise en creativiteit. Breng deze flair naar huis met een Dolce & Gabbana parfum!