Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies
DIOR Logo
DIOR

DIOR - Miss Dior

(20)

Ontdek de parfum van Miss Dior

Als Miss Dior in één woord omschreven zou moeten worden, dan zou het woord ‘bloemen’ volstaan. De parfum van Miss Dior ruikt namelijk als een heerlijk bloemenboeket. Een geur die bij zowel mannen als vrouwen geliefd is. Ook kenmerkend voor Miss Dior is de strik om het flesje. Miss Dior eau de parfum is versierd met een haute couture strik met een uniek bloemenpatroon. Hierdoor is elk flesje van Miss Dior-parfum uniek. Ga op zoek naar uw unieke flesje Miss Dior!

Divers aanbod Miss Dior

Bij Douglas vindt u diverse uitvoeringen van de bekende Miss Dior-parfum. Miss Dior eau de parfum is de originele variant. Daarnaast is ook Miss Dior Blooming Bouquet ontwikkeld, een samenstelling van pittige bloemengeuren. Een gewaagde maar toch frisse geur gemaakt voor stijlvolle jonge vrouwen. Miss Dior Absolutely Blooming is dan weer een positieve en vrolijke harmonie van bloemengeuren. Voor een speelse parfum. Zo is er een perfecte parfum voor iedere Miss Dior! Naast de parfums vindt u ook nog andere items zoals Miss Dior-bodylotion, handcrème en handzeep.

Koop uw eigen Miss Dior bij Douglas

Wat voor type Miss Dior bent u? Ontdek de collectie van Miss Dior en vind het item dat het beste bij u past. U kunt altijd terecht in onze webshop. Deze is 24 uur per dag geopend. Natuurlijk bent u ook welkom in een van de vele Douglas-stores. Hier kunt u diverse producten van Miss Dior in het echt bekijken en proberen. We hopen u snel te zien, online of in de winkel!