Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

BVLGARI

(51)

Bvlgari kopen in de DOUGLAS Online-Shop – Een bedrijf met traditie

Bvlgari - De Griekse zilversmid Sotirios Voulgaris, die in Italië Sotirio Bulgari heette, heeft in 1884 een droom vervuld: Hij richtte zijn eigen juwelierszaak op in Rome. Als herinnering aan zijn Griekse achternaam verving hij de 'u' in Bulgari door een 'v'. Het merk Bvlgari werd geboren. Het label staat vooral bekend om kleurrijke en extravagante edelsteencreaties met vaak dieren of planten als thema. Sinds 1992 zijn ook geuren en cosmetica van het luxe label te verkrijgen. Net als de juwelen vertegenwoordigen de geuren pure luxe en voorzien ze iedereen van een speciale uitstraling.

Geurcreaties van Bvlgari

Alles begon in 1992 met de klassieke geur Bvlgari Au Thé Vert. Dankzij de groene thee in de kern is de Eau de Cologne altijd al als een revitaliserende energiestoot geweest en tegelijkertijd tijdloos elegant. Ondertussen is de klassieker ook verkrijgbaar in andere varianten, zoals Bvlgari Au Thé Blanc en Au Thé Rouge. Het is de liefde en passie voor sieraden die wordt weerspiegeld in elke flacon. De flacons zijn creatief ontworpen en zien eruit als kleine schatten. Haast geen enkele andere geurreeks van het label draagt deze passie meer naar buiten dan Bvlgari Omnia. Elke geurvariant draagt de naam van een edelsteen. In het assortiment vindt u de geurvariaties Bvlgari Omnia Amethyste, Omnia Crystalline, Omnia Coral of Omnia Pink Sapphire. Het Eau de Parfum Bvlgari Goldea komt in een gouden uitvoering. Geheel in goud herinnert de flacon aan de zonnekroon van de Egyptische godin Hathor. De geurcollectie van Bvlgari Splendia is ook erg populair. Kenmerkend voor de vrouwelijke lijn zijn de bloemige tonen van de individuele geuren: Splendia Jasmin Noir, Splendia Rose Rose, Splendia IrisDor en Splendia Magnolia Sensuel. Bij Douglas vindt u de passende douchegel of bodylotion bij uw favoriete Bvlgari-geur. Wilt u een cadeau geven aan uw vriendin? Verras haar met een Bvlgari-cadeauset.

De Bvlgari-man

De herengeuren van Bvlgari worden niet alleen gekenmerkt door hun mannelijke accenten, ze dragen ook sterke namen. De Bvlgari-man is niet gewoon maar een man. Hij is de belichaming van mannelijkheid en is altijd stijlvol onderweg. Bvlgari Aqva pour Homme omhult mannen met de frisheid en kracht van de zee. Deze geur benadrukt het karakter van de drager met aquatische kracht. Elke geurvariant van Bvlgari Man is anders maar toch krachtig. Zo voert Bvlgari Man Black Essence u mee naar de wildernis van Afrika met een ebbenhouten noot en oosterse aroma's. Bvlgari Man in Black Orient neemt u mee naar een wereld uit duizend en één nacht. Bvlgari Man Extreme doet zijn naam eer aan. Met deze Eau de Toilette, dat Calabrische bergamot, barnsteen en benzoëhars uit Laos combineert, wordt een duidelijk geurstatement gemaakt. Verover harten met de mannengeuren van Bvlagri. Bvlgari Soir Eau de Toilette onthult zijn lustopwekkende sterkte met een vleugje papyrus en musk.