1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

benecos

(108)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Benecos

Lange tijd dachten we dat eco en biologisch slechts bereikbaar voor de ‘happy few’. Of dat eco-make-up geen kleur kon hebben, en dat het duur of zelfs onbetaalbaar zou zijn.

De missie van Benecos? Een hippe en frisse wind door het land van biologische cosmetica. Benecos timmert hard aan de weg om haar missie te halen. Een prachtig en zeer uitgebreid assortiment vol verzorgende biologische ingrediënten en prachtige, trendy kleuren en niet op dieren getest. Benecos is een mooi, hip en trendy merk met iets extra’s. En dat extra’s is biologisch voor een scherpe prijs. Benecos is chique en biedt natuurlijke schoonheid. Benecos heeft een enorme hoeveelheid mooie sprekende kleuren in producten, van lipstick tot nagellak en van foundation tot blusher. Kleuren die opfleuren en een plezier zijn om elke dag opnieuw te gebruiken. Benecos staat garant voor een mooi begin van de dag.

Benecos kopen

Waar Benencos te koop is? Douglas is een van te verkooppunten waar je Benecos kan kopen. De biologische make-up van Benecos biologische make-up van Benecos is te koop voor een scherpe prijs.