1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Alterna

(43)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Alterna luxe haarverzorging

Sinds 1997 is Alterna de pioneer van "Alterna-tive" luxe haarverzorging. Het merk is van mening dat u niet hoeft te kiezen tussen klinische resultaten, salon getest en pure ingrediënten. Baanbrekend in de wereld van luxe haarverzorging en styling gaat het bij Alterna om puurheid, innovatie geïnspireerd op de huidverzorgingswetenschap.

Innovatieve formules van Alterna

Iedere Alterna innovatie doorloopt een uitgebreid formuleringsproces, van de selectie van duurzame ingrediënten en hoogwaardige grondstoffen, tot het zorgvuldig mengen van de formules en het uitgebreid testen van de technologie met kappers en consumenten, om tot slot de formules te perfectioneren met een voortreffelijke geur signatuur. De formules zijn verrijkt met actieve botanische ingrediënten, vrij van parabenen, SLS/SLES* en synthetische kleurstoffen. Be-wezen zichtbare transformatie van het haar na 1 keer gebruik: de krachtige formules verbeteren en herstellen het haar voor een gezonde en jeugdige uitstraling.

Haarproducten met kaviaar extract

Kaviaar is het hart van de Alterna haarproducten en komt van de Siberische steur uit Zuid-Frankrijk. Het wordt duurzaam geoogst onder gecontroleerde voorwaarden. Een speciaal extractie proces krijgt de voeding uit de kaviaarparels. Kaviaarextract is één van de rijkste, natuurlijke bronnen van Omega-3 vetzuren, het herstelt de vochtbalans en geeft glans en elasticiteit aan het haar.

Haarproducten met het Age Control Complex®

Gebaseerd op de wetenschap van anti-aging huidverzorging, combineert het gepatenteerde complex kaviaarextract, voor het geven van voeding aan het haar, met anti-oxidanten, om het haar te beschermen en er gezond uit te laten zien. De ingrediënten werken in harmonie samen om de effecten van chemische, ecologische en natuurlijke veroudering tegen te gaan en het haar nieuw leven in te blazen.

Alterna Enzymetherapy®

Een gerichte toevoer van enzymen en mineralen optimaliseert de opname van ingrediënten om de opname van essentiële voedingsstoffen te verbeteren en de keratine productie te stimuleren voor steviger en sterker haar.

Seasilk®

De vochtinbrengende, botanische mix van actieve ingrediënten van mariene oorsprong, zorgen voor uitzonderlijke hydratatie en voeding voor het haar.