1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

4711 Acqua Colonia

(28)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Ben jij al fan van Acqua Colonia 4711?

Iedereen kan fan worden van het merk Acqua Colonia 4711. De parfums afkomstig van dit merk zijn namelijk veelal unisex, wat betekent dat ze gedragen kunnen worden door mannen en vrouwen. Of je nu van frisse geuren of krachtige geuren houdt: bij Acqua Colonia 4711 zit je goed. Bovendien is de parfum een echte blikvanger. De flacons zien er geweldig mooi uit. Het is dus een feest om ze in de badkamer of slaapkamer neer te zetten!

Eau de Cologne is de klassieker van Acqua Colonia 4711

Van alle geuren van Acqua Colonia 4711 is de Original Eau de Cologne de gekroonde klassieker. De geur is niet alleen het eerst ontwikkeld, maar het is ook de basis van de andere parfum van Acqua Colonia 4711. De oudste parfum van dit merk wordt steeds verrijkt met nieuwe geuren, bijvoorbeeld van fruit, bloemen en kruiden. Er zijn veel verschillende edities van Acqua Colonia 4711, waardoor het niet lastig is om er eentje te vinden die aan je wensen voldoet. Naast parfum vind je ook deodorant en bodywash in de collectie.

Koop Acqua Colonia 4711 bij Douglas

Bij Douglas vind je veel producten van Acqua Colonia 4711. Kom eens langs in één van de winkels en laat je verrassen door de heerlijke geuren. Ontdek meteen welke parfum het beste bij jouw huid past. Eenmaal je favoriet gevonden, neem je deze meteen mee naar huis! Online winkelen kan natuurlijk ook. Shop voordelig via de webshop of bestel via de Douglas-app. Je bent bij ons verzekerd van gratis verzending en retour. Bovendien is je item van Acqua Colonia 4711 snel in huis!