Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Hairology
Voedingssupplementen

20 g
Adviesprijs€ 50,85
€ 40,00
Je bespaart 21%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1006575

Hairology™ is een eenmaal daags inneembare capsule uit het Vida Glow Advanced Repair-assortiment. Het is normaal om elke dag haar te verliezen. Dit maakt deel uit van de natuurlijke vernieuwingscyclus. Leeftijd, stress, hormonen en vitaminetekorten kunnen echter leiden tot zwakte, schade en overmatig verlies. Hairology™ optimaliseert de omstandigheden die nodig zijn om het haar te laten groeien en bloeien, en richt zich op het aanpakken van de oorzaak van dunner wordend dof haar.

Hairology™ ondersteunt en onderhoudt gezonde haarzakjes om de lokken van binnenuit te revitaliseren en versterken. Hairology™ wordt aangedreven door de geweldige actieve stof AnaGain™ en een robuuste mix van gerichte micronutriënten. Tijdens klinische proeven is aangetoond dat AnaGain™ na 28 dagen suppletie haaruitval zichtbaar met 34% reduceert.

Als onderdeel van uw dagelijkse routine, is Hairology™ geformuleerd als een veelzijdige innovatie voor haaruitval, -groei en -dikte. Onze gemakkelijk te consumeren veganistische capsules zijn smaak- en geurloos. Voor gezonder, voller uitziend haar waar u zich goed bij voelt.

Een uitkering:
- AnaGain™ vermindert haaruitval (2).
- AnaGain™ vermindert het dunner worden van het haar (2).
- Ondersteunt gezonde haarzakjes
- Ondersteunt haargroei
- Ondersteunt de kracht van het haar
- Behoudt de dikte van het haar 

20 g