Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Winter Collection Frosted Fairytale
Nagel gel

7.2 ml
Adviesprijs€ 10,99
€ 8,68
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.334246
KleurIce Star

Het perfecte nageldesign voor de winter? Enkel met de nieuwste Frosted Fairytale hybride collectie met 9 prachtige kleuren die geschikt voor deze speciale tijd van het jaar zijn. Een daarvan is de lichte kleur met zowel blauwe als grijze tinten, waardoor hij echt opmerkelijk is. Het is Crackling Snow -  een blauw-grijs nagellak, dat perfect bij elke winteroutfit past en die een trendy en elegant effect geeft en de stemming van deze buitengewone, magische tijd van het jaar perfect benadrukt! 

Maak een magische en uiterst vrouwelijke hybride manicure die perfect bij de wintertrends past. Ontdek elegant, donkerpaars met glitterdeeltjes voor een mooi, trendy nageldesign met een fantastisch effect! Kies de paarse sieraden Ice Star kleur uit de nieuwste Frosted Fairytale wintercollectie en krijg een tijdloze, elegante manicure die uw vrouwelijkheid benadrukt! Styling met nagel sieraden in enkele ogenblikken? Enkel met Ice Star glitter hybride nagellak! 

Wilt u een manicure die de schoonheid van elke winter outfit zal benadrukken? Kies een ongewone, echt vrouwelijke nagellak in de kleur van het perfecte roze! Snowflake Fairy is een kleur die u misschien al kent uit de NEONAIL- aanbod omdat Be You zeer erop lijkt. De nieuwe hybride nagellak uit de Frosted Fairytale wintercollectie is echter wel lichter en koeler. Snowflake Fairy zal er prachtig solo of met andere hybride nagellakken uit deze serie eruitzien. Eén ding is zeker - met deze roze kleur zal uw styling een uniek karakter krijgen! 

Wat vindt u van een prachtige pastel paars met een winters tintje? Hier is de prachtige Icicle Tale kleur uit de laatste Frosted Fairytale collectie van NEONAIL! Wilt u een trendy en toch uiterst vrouwelijke en elegante hybride manicure krijgen, kies dan voor de koele, ongewone Icicle Tale paars. Een vergelijkbare tint vindt u in de First Date-lijn van NEONAIL waar de nieuwe kleur aanzienlijk koeler is en daarom perfect in de huidige wintertrends past. De perfecte meisjes manicure? Enkel met de Icicle Tale paars!   

Frosty Princess is een roze-paarse hybride nagellak uit de nieuwste Frosted Fairytale collectie. Het is een bijzondere kleur die zowel roze als paars verbindt en daarom zo uniek en buitengewoon is. Frosty Princess is een perfecte kleur voor de winter die perfect bij de huidige trends past en tegelijk licht, vrouwelijk en uiterst modern eruitziet. Wilt u op een elegante en stijlvolle manier onderscheiden, kies dan de Frosty Princess roze-paars die uw nagels moet versieren!  

Bent u op zoek naar de perfecte tint van licht, klassiek grijs om eigen stijl te benadrukken? U hebt het net gevonden! Hier is een buitengewone kleur uit de Frosted Fairytale winterlak collectie. Frosted Kiss verrast u met zijn elegante, sterk gepigmenteerde kleur om een buitengewone manicure te creëren. U kunt deze lichtgrijs solo of samen met andere tinten uit de Frosted Fairytale collectie aanbrengen om een perfect nagelstyling te krijgen. Wilt u opvallen? Kies een elegant en tijdloos Frosted Kiss! 

Bent u op zoek naar een trendy manicure met een winters tintje, kies dan de nieuwste Frosted Fairytale collectie hybride nagellak van NEONAIL! Hier vindt u de perfecte tinten voor deze tijd van het jaar die perfect bij het klimaat passen en de uitstraling ervan perfect weerspiegelen. Een van die kleuren is uiteraard donker, tijdloos Snowy Night. Dit klassieke idee voor een elegante, stijlvolle manicure is slechts één mogelijkheid – u kunt Snowy Night ook met andere kleuren uit de Frosted Fairytale wintercollectie combineren. Krijg one color manicure of prachtige versieringen - de keuze is aan u! 

Kan uw manicure ook uw sieraad worden? Natuurlijk en dit wordt bewezen door de Crushed Crystals tint uit Frosted Fairytale hybride nagellaken wintercollectie van NEONAIL! Het is een klassiek, tijdloos grijs in een moderne en trendy uitvoering - er zijn glanzende glitterdeeltjes in verwerkt! Crushed Crystals is perfect om solo of in combinatie met andere kleuren aan te brengen wanneer u mooie en creatieve versiering wilt krijgen. De perfecte manicure die bij uw favoriete juwelen past? Enkel Crushed Crystals grijs met schitterende kristallen! 

Ice Queen is een hybride nagellak die vele geheimen herbergt wat het een echt magische kleur van maakt. Waarom is het zo bijzonder? Afhankelijk van de hoek van het licht, verandert de kleur –  de ene keer is het meer paars en de andere meer groen. Bovendien bevat Ice Queen glanzende glitterdeeltjes verwerkt voor een nog stijlvolle en elegant look. Wilt u met een trendy nagellook met een winters tintje onderscheiden? Kies dan Ice Queen paars-groene kleur met glitter. 

Alleen voor professioneel gebruik. Huidcontact voorkomen. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen.

 

Ice Star


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.