Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

The Body Collection
Geurset

300 ml
€ 220,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.413000
CadeausetJa

Augustinus Bader - The Body Collection

Net als de teint profiteert de hele huid van zowel crème als olie die verschillende maar aanvullende vocht inbrengende voordelen verstrekken. Deze set combineert de Bodycrème - onze prijswinnende innovatie voor versteviging, hydratering en gladmaken en het verminderen van de verschijning van cellulitis en striae - met De Bodyolie, een uiterst krachtige formule die een zuivere dosis vitaminen en antioxidanten verstrekt en daarbij vocht vasthoudt. Kan apart of samen worden gebruikt voor maximale voordelen. Met krachtige TFC8® en berustend op meer dan 30 jaar onderzoek en innovatie. Verpakt in een speciale geschenkdoos.

Belangrijkste voordelen:
De Bodycrème: Een rijke vocht inbrengende, talrijke prijzen winnende uitspatting geformuleerd met onze exclusieve huidverzorgingstechnologie voor intensieve hydratering en zichtbare verbetering van tonus en textuur. Klinisch bewezen vermindering van het verschijnen van cellulitis en striae.

De Bodyolie: Een zeer prestatiegerichte, snel opneembare voedende olie die onze gepatenteerde huidverzorgingstechnologie combineert met krachtige actieve bestanddelen op basis van planten voor diepgaande hydratering, verzorging en bescherming met onmiddellijk zichtbare resultaten.

300 ml