Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Oogserum

20 ml
Adviesprijs€ 208,00
€ 164,32
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.242848
Dior Prestige Le Micro-Sérum Yeux Advanced combineert het sap en de rozenbottels van de roos uit Granville met een applicator die haar kracht versterkt, voor een werking die gericht is op de oogcontour. Expressielijnen die door overmatige blootstelling aan beeldschermen, externe schadelijke invloeden en door de tijd zijn ontstaan worden zichtbaar gecorrigeerd.

Onmiddellijk worden zichtbare oogrimpels en wallen met de helft verminderd.* Na elke applicatie van de Dior Prestige oogcontour verzorging wordt de oogcontour verhelderd, lijken donkere kringen te zijn verminderd en lijken rimpels en fijne lijntjes rondom de ogen gladgestreken.

Dior Prestige Le Micro-Sérum Yeux Advanced bestaat voor 97%** uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

* Klinische beoordeling door een dermatoloog, 32 vrouwen – onmiddellijke zichtbaarheid van de fronslijn en wallen onder de ogen met applicator vs. zonder applicator.
** Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 3% van de ingrediënten draagt bij aan de doeltreffendheid, de zintuigelijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
20 ml

bij besteding vanaf € 95,- aan Dior-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.