Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Instant Fullness
Droogshampoo

180 ml
€ 26,40
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.707608

Nioxin - Instant Fullness

NIOXIN Instant Fullness is de ideale droogshampoo die het haar tot wel 2x zoveel volume geeft binnen enkele seconden (vergeleken met 24 uur verzorging van haar met een gemiddelde talgproductie). De droogshampoo versterkt de effecten van het 3-delige systeem en zorgt ervoor dat deze langer behouden blijven, zodat je de hele dag van dikker, voller haar kan genieten. Elke dag. De speciale formule absorbeert overtollig talg dat zich gedurende de dag kan ophopen en laat elke individuele haar er dikker uitzien. Daarnaast zuivert het de hoofdhuid en zorgt het voor een fris gevoel. Met NIOXIN Instant Fullness kun je jouw haar nu op elk gewenst moment en op elke locatie onmiddellijk meer volume geven.

Voordelen:
• Professionele droogshampoo voor meer volume
• Verfrist de hoofdhuid
• Absorbeert overtollig talg

NIOXIN biedt geavanceerde verzorging aan dunner wordend haar. De NIOXIN-producten zijn ontwikkeld om haar vanaf de basis te versterken, te voeden en te herstellen. De perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar. Ervaar het 3D Care Systeem: het 3-delige systeem dat speciaal is geproduceerd om derma, density en diameter aan te pakken. Voor dikker, voller uitziend haar binnen 30 dagen.

3D Care Systeem 1: voor normaal tot dun uitziend haar, fijn en onbehandeld haar
3D Care Systeem 2: voor zichtbaar dunner wordend haar, fijn en natuurlijk haar
3D Care Systeem 3: voor normaal tot dun uitziend haar dat fijn en chemisch behandeld is
3D Care Systeem 4: voor zichtbaar dunner wordend haar, fijn en chemisch behandeld haar
3D Care Systeem 5: voor normaal tot dun uitziend haar dat medium tot dik is
3D Care Systeem 6: voor zichtbaar dunner wordend haar, normaal tot dik haar

Daarnaast biedt NIOXIN ook extra verzorging aan voor jouw haar met de 3D Intensive Care of de 3D Expert Care producten. Ben je op zoek naar goede stylingsproducten? Kies dan voor de NIOXIN 3D Stylinglijn.

180 ml