Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Skin Health SystemBiolumin-C Gel Moisturizer
Hydraterend serum

50 ml
Adviesprijs€ 76,26
€ 56,95
Je bespaart 25%
Online op voorraadGratis verzending
Vrij Van Parabenen
Parfum Vrij
Veganistisch
Art-Nr.227391
EffectGladmaken, Zijdezacht, Glowing
ConsistentieVloeistof
Huid typeRijpe Huid, Droge Huid
EigenschapHydraterend, Versterking, Regenererend, Verstevigend
KenmerkenVrij Van Parabenen, Parfum Vrij, Veganistisch, Glutenvrij, Niet Getest Op Dieren
Product typePompfles
ToepassingsgebiedGezicht

Hydrateer & verhelder

De huid krijgt een hoop te verduren. Elke dag zorgen natuurlijke en omgevingsfactoren ervoor dat de huid verandert van binnenuit, denk hierbij aan het versnellen van het verouderingsproces resulterend in klachten als droogte en dehydratatie, dofheid, pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels en verminderde stevigheid. De huid vecht terug tegen deze triggers, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken. 

De sleutel naar een stralende huid is een combinatie van hydratatie, exfoliatie en het aanpakken van huidverkleuringen. BioLumin-C Gel Moisturizer zorgt voor een dagelijkse, gewichtloze hydratatie en draagt bij aan de gezonde glow van de huid. BioLumin-C Gel Moisturizer herstelt daarnaast de huidbarrière voorzichtbaar verhelderde en gehydrateerde huid.  

Hoofdingrediënten:

Vitamine C complex - Bestaat uit twee Vitamine C moleculen voor een verhoogde functionaliteit in het bestrijden van oxidatieve stress. Het antioxidant complex is geboost met de laatste biotechnologie waardoor de potentie van de Vitamine C is vergroot om nog meer vrije radicalen schade te bestrijden.
Koningskaars extract - Transformeert UV licht in zichtbaar licht waardoor het bijdraagt aan de healthy glow van de huid.
Phytic Acid - Bevat antioxidante, exfoliërende en verhelderende eigenschappen om zo de helderheid en glow van de huid te verbeteren.
Pompoen enzymen - Ondersteunen het natuurlijke huidvernieuwingsproces.
Squalene - Wordt verkregen van Suikerriet is een uitstekende emolliënt welke van nature voorkomt in de lipide lagen van de huid. Werkt als huidregulator en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
5 verschillende soorten Hyaluronzuur - Een Hyaluronzuurmix van 5 verschillende moleculaire grootten Hyaluronzuur (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Socium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid en Hydrolyzed Glycosaminoglycans) helpt bij het tegengaan van zichtbare droogte en verbetert de uitstraling van de huid dankzij de krachtige vochtbindende eigenschappen.

50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.