Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

CHANELULTRA LE TEINTULTRA LE TEINT VELVET
Foundation

30 ml
€ 46,00
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
Art-Nr.282305
KleurNR. 10 – BEIGE
DekkingMedium
EffectGladmaken
ConsistentieCrème
Huid typeNormale Huid, Gecombineerde Huid
FinishNatural, Mat
EigenschapLangdurig, Verhullen
ToepassingsgebiedGezicht
CHANEL ULTRA LE TEINT VELVET is een langhoudende foundation die de teint op natuurlijke wijze gladstrijkt en egaliseert. Het vervagende effect corrigeert alle imperfecties en biedt een make-upresultaat met een fluweelachtige matte finish.
De ultralichte, ultramatte, ultranatuurlijke foundation versmelt onmiddellijk met de huid voor een perfecte teint die de hele dag houdt.
Deze zachte emulsie is verkrijgbaar in 15 tinten* en past zich volledig aan de normale en gemengde huid aan voor een onberispelijk resultaat.

* afhankelijk van de markten

  • Het Perfect Skin Affinity complex, dat perfect op de huid is afgestemd, zorgt ervoor dat het stralende resultaat de hele dag houdt.
  • De door de laboratoria van CHANEL geselecteerde poeders met "vervagend effect" vervagen onregelmatigheden in het huidoppervlak en strijken de poriën onmiddellijk glad.
  • De unieke combinatie van twee semitransparante halfronde poeders, in het Perfect Light Control complex, egaliseert pigmentvlekken perfect en vervaagt rode vlekjes zonder dat het er al te opgemaakt uitziet.
NR. 10 – BEIGE


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.