Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de Toilette

50 ml
€ 60,59
€ 121,18 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 80,79
€ 40,40
€ 40,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.021019
Cadeau voorKerstmis, Sinterklaas

Mercedes-Benz Select.

Een klassieker onder de klassiekers.

De geur Mercedes-Benz Select is al een klassieker geworden in de selectieve parfumerie. Het is een kenmerkende geur die elegantie oproept voor mannen. Duik diep in de mannelijke wereld van Mercedes-Benz met deze Eau de Toilette, die in de loop van de tijd de geur is geworden van assertieve mannen met een natuurlijke uitstraling.

Het verhaal...
Energie, passie, emotie... Allemaal woorden die de man omschrijven die ervoor heeft gekozen om Mercedes-Benz Select te dragen. Een dynamische, ervaren man die gevoelig is voor luxe. Een heer met een aangeboren charme die een vrouw nooit onverschillig laat. Altijd elegant, hij verleidt moeiteloos. Een mix van frisheid en kracht, zijn geur versterkt zijn verleidingskracht. Eenvoudig, in alle situaties.

Het ontwerp…
Met een vierkante vorm en stevige glazen voet is dit innovatieve ontwerp nu een klassieker. De puurheid van zijn rechte lijnen ontmoet de sensualiteit van zijn rondingen. Stijlvol en resoluut mannelijk, de schuin aflopende dop toont trots de driepuntige ster van een merk dat altijd naar de toekomst kijkt. De iconische ster is ook in reliëf aangebracht op de doos, die in zwart en donkergrijs is voor elegante eenvoud. Ondertussen verschijnt de naam van de geur in zilveren letters. Subtiel en ingetogen.

De geur...
Klassiek en nu al legendarisch, het olfactorische profiel van Mercedes-Benz Select speelt de kaart van uniciteit door lichte ingrediënten te mengen met langdurige tonen. De Franse meesterparfumeur Olivier Cresp koos de frisheid van een fruitig akkoord van bergamot en zwarte bessen voor de hoofdnoten, genuanceerd door een aromatisch hart met pepermunt- en appelaccenten. Een trio van ambrox-musk-patchouli basistonen laat een aanhoudende en onvergetelijke sillage achter. "Een legendarische geur voor mannen, als eerbetoon aan het mannelijke Mercedes-Benz-universum", legt Olivier Cresp uit.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.