1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Vier Valentijnsdag met Team Douglas

Vier de liefde met Team Douglas! Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw valentijn? Laat je inspireren door de cadeautips van onze collega's samen met hun geliefden en ontdek de perfecte geur om jouw partner, vriend of vriendin mee te verrassen tijdens Valentijnsdag. Fijne Valentijnsdag!

Julie | Online Content Marketeer

Valentijnsdag is voor ons de gelegenheid om ons te herinneren hoe speciaal onze relatie is. We maken van de dag gebruik om samen iets speciaals te koken en ervan te genieten. Daarnaast vinden we het leuk om elkaar te verrassen met cadeaus. Rick gaf me een paar jaar geleden het parfum Black Opium van Yves Saint Laurent. Dit heb ik gekregen toen we nog een langeafstandsrelatie hadden. Ik hoefde enkel het parfum te dragen om me alle kostbare momenten te herinneren die we samen hadden doorgebracht.

Image alt tag

GET INSPIRED

De favorieten van Julie

Image alt tag

Lisa | Online Campaign Marketeer

Valentijnsdag is voor mij een dag om nog even extra stil te staan bij elkaar. Ik vind het heerlijk om op Valentijnsdag samen te eten en herinneringen op te halen van alle leuke momenten die we samen hebben beleefd. Ik koppel vaak onbewust een herinnering aan een geur, en alhoewel deze geur nieuw is – doet dit me heel erg denken aan de zomervakantie samen!

Image alt tag

GET INSPIRED

De favorieten van Lisa

Image alt tag

Manon & Judith | HR Advisors

Met Valentijnsdag kan je naast de liefde ook de vriendschap vieren. Door de dagelijkse uitdagingen waar wij als collega’s mee te maken hebben, werken we nauw met elkaar samen en delen daardoor niet alleen werk maar ook de vreugde van echte vriendschap.

De geur My Way van Giorgio Armani is een warme en krachtige geur. Ideaal voor de vrouw die klaar is om haar horizon te verbreden en diepe ontmoetingen te beleven. Met het dragen van deze geur zijn wij dus helemaal ready om op stap te gaan!

Image alt tag

GET INSPIRED

De favorieten van Manon & Judith

Image alt tag

Enrika | Beauty Advisor

Valentijnsdag is een dag voor ons om de liefde te vieren. Wij houden ervan om samen lekker wat te eten en om leuke dingen te doen. Van Douglas hebben wij de geuren Gucci Guilty Pour Homme en Pour Femme gekregen. Een heerlijke matchende geur die de perfecte finishing touch is voor een datenight.

Image alt tag

GET INSPIRED

De favorieten van Enrika

Image alt tag

Tiger-Lily | CRM Marketeer

Gezellig samen uit eten en een drankje doen is natuurlijk altijd een goed idee, vooral tijdens Valentijnsdag is het leuk om samen op date te gaan. Omdat cadeaus geven écht onze love language is, geven wij elkaar dit jaar een lekkere geur. Boss The Scent Elixir voor hem & haar is echt perfect voor ons, ze belichamen onze sterke karakters en uitgesproken individualiteit.

Image alt tag

GET INSPIRED

De favorieten van Tiger-Lily

Image alt tag

Valentijn met Team Douglas

(198)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: