1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

SKINCARE GUIDE

Normale huid

Welke producten passen er het best bij jouw huidtype? Met de Skincare Guide helpen wij je de beste huidverzorging voor jouw huidtype te vinden.
Boutaina laat in deze video zien hoe zij haar normale huid optimaal verzorgt. Meer weten over andere huidtypes? Klik dan hieronder!

Boutaina's aanraders

Stap voor stap

Met een normale huid heeft Boutaina's huid in de winter extra hydratatie nodig en let ze in de zomer iets meer op het reguleren van talg. Haar ultieme verzorgingstip: zet vooral 's avonds in op flink veel hydratatie!

Stap 1: make-up verwijderen

Door gebruik te maken van een olie/balsem formule om mijn make-up te verwijderen, smelt mijn make-up helemaal weg. Hij laat vrijwel geen restjes achter en is ook bruikbaar met wimperextensions!

1 / 6
Stap 2: reiniging

Ik houd van een fijne schuimende foam! Gebruik een warme vochtige handdoek om het product af te wassen voor een luxe gevoel en betere doorbloeding.

2 / 6
Stap 3: serum

Ik gebruik zelf graag twee serums. Ten eerste: een glow serum! Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en vitamine C voor glow. Tevens helpt dat laatste goed tegen pigmentvlekjes. 

3 / 6
Stap 4: meer serum!

Vervolgens gebruik ik een serum voor nóg meer hydratatie. Van deze hoef ik maar heel weinig te gebruiken voor maximaal effect. Ik gebruik hem soms ook nog ná mijn dag- of nachtcrème.

4 / 6
Stap 5: oogcrème

Deze oogcrème vind ik heerlijk omdat ie zacht aanvoelt en de huid onder mijn ogen duidelijk goed hydrateert.

5 / 6
Stap 6: gezichtscrème

Mijn normale huid heeft weinig specifieke behoeften, dus gebruik ik een crème om tekenen van veroudering tegen te gaan. Hij is wel lekker vol, wat perfect is voor de koude wintermaanden!

6 / 6