Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

LAAT JE OGEN SPREKEN

Mondkapjes & make-up

De hele wereld draagt nu regelmatig mondkapjes. Vraag je je af hoe je jouw make-up het beste kunt combineren met een mondmasker? Alisa van het Douglas Beauty Team legt het uit. Scroll verder voor nóg meer tips en inspiratie!

Alisa's aanraders

3 STAPPEN

How to: Make-up look

Waar moet je op letten bij het dragen van een mondkapje? Wij laten zien hoe je je make-up met je mondkapje combineert!

Basis & setting

Een licht dekkende foundation of getinte dagcrème is voldoende, omdat de focus van deze make-up look vooral op de ogen ligt. Een goede setting spray is essentieel, zodat de make-up niet door het masker wordt uitgeveegd.

1 / 3
Opvallende oogmake-up

Smokey eyes, sweet peach look of een glamour look - welke oogschaduwlook je kiest, is helemaal aan jou. Laat je oogschaduw opvallen en benadruk de ogen!

2 / 3
Masker als eyecatcher

Een masker kan jou en anderen beschermen. Dat alleen al maakt het masker erg belangrijk. Maar het kan veel meer. In combinatie met de juiste outfit kan het zelfs een echte eyecatcher worden!

3 / 3
Image alt tag

Speel met kleur

Sweet peach look

In het voorjaar en de zomer mag gerust wat meer kleur worden gebruikt. Perziktinten passen bij elke oogkleur en zorgen ervoor dat de look er fris uitziet.

Image alt tag
Image alt tag

Speel met kleur

Nude look

Zachte tinten zorgen voor een frisse, open blik. Rosé harmonieert met warme aardetinten, die terug te zien zijn in de bronzer en highlighter.

Image alt tag

Get inspired: Make-up look met een mondkapje

(8.441)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: