Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

HOW TO

Zo vind jij de perfecte foundation

Heb je soms het gevoel dat het vinden van de juiste foundationkleur hetzelfde is als meespelen in de loterij? Dat hoeft niet zo te zijn! Met onze tips en highlights heb je in een mum van tijd de perfecte match voor jouw huidskleur in je beautycollectie.

Onze foundation favorieten

Dat is hoe je het doet

Vind je perfecte foundation

De weg naar de gewenste foundation leidt tot de juiste bepaling van de huidskleur. We zullen je vertellen hoe eenvoudig het is om dit te doen en wat je nog meer kan helpen naar het zoeken van de juiste foundation.

Kijk naar je aderen

De kleur van de aderen aan de binnenkant van de pols geeft een van de drie huidondertonen aan. Koele tonen hebben paarsblauwe aderen, met een warme ondertoon zijn ze (olijf)groen en met een neutrale ondertoon zien ze er blauwgroen uit.

1 / 3
Sieraden passen

Nog niet zeker? Oriënteer je dan op de sieraden die het beste bij je passen. Een koele ondertoon voor de huid past perfect bij zilveren sieraden, warme types passen het beste bij gouden sieraden en een neutrale ondertoon past bij beide.

2 / 3
Test de nuances

Het is het beste om de foundation op de onderkaak aan te brengen, zodat je kunt zien of het past bij je gezicht en hals. Koele types kiezen voor producten met een roze ondertoon en warme types met een gele ondertoon.

3 / 3

Extra tip

Virtueel testen met de Beauty Mirror

In de Douglas app kun je thuis of onderweg gemakkelijk schillende foundations uitproberen met onze Douglas Beauty Mirror.

Image alt text

DOUGLAS LIVE

Hoe vind je de juiste foundationkleur?

Sanne en Luna leren je allerlei tips en tricks over hoe je het beste de kleur van jouw foundation kan bepalen. Kijk live mee of check de replay!

Image alt text

Beauty pro tip: De perfecte foundation

(298)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: