Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Bespaar op skincare van Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Clarins & one.two.free! 💚🍂

Cellulitis

Wanneer de zomer voor de deur staat en de tijd is aangebroken voor korte broeken, bikini’s en luchtige kleding, betekent dat ook dat er weer meer huid getoond wordt. Vaak is cellulite dan ook een doorn in het oog bij het zien van het eigen spiegelbeeld. U hoeft zich echter niet machteloos te voelen, want u kunt veel doen om cellulite te verminderen, waardoor u zich weer mooi en vrouwelijk kunt voelen.

Wat is cellulitis eigenlijk?

Cellulitis is eigenlijk bindweefselschade die bij vrouwen vooral op de dijen en billen zichtbaar is, maar ook op de bovenarmen en buik kan cellulite zichtbaar zijn. Bij het ontstaan van cellulite komt vet uit de diepere huidlagen in de bovenste huidlaag terecht, waardoor groeven in de huid ontstaan vanwege hun zwakke structuur. In tegenstelling tot huidontstekingen, ook wel cellulitis genoemd, is cellulite voornamelijk een esthetisch probleem.

Verzorgingsproducten voor cellulitis

Bij het verzachten van cellulite kunt u kiezen uit veel verschillende speciale anti-cellulite lichaamscrèmes, serums, peelings, lotions en lichaamsoliën. Alle werkzame stoffen tegen cellulite hebben één ding gemeen: ze hydrateren de huid intensief, bevorderen de doorbloeding en helpen zo cellulite te reduceren en het ontstaan van groeven te voorkomen. Met cafeïne verrijkte producten of producten verreikt met natuurlijke plantenextracten kunnen uw huid ondersteunen en gladder maken.