Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

The Self Care Edit

Ontspannende avondroutine

Maak elke dag tijd voor je avondroutine! Op deze manier maak je je huid klaar voor de nacht, kun je heerlijk ontspannen en ga je een goede nachtrust tegemoet. Klaar voor een nieuwe dag!

Ready to relax?

Volg deze vier stappen voor een ontspannende avond en mooie dromen.

Unwind

Verwen jezelf met een lekker, warm bad: dit helpt zowel je lichaam als geest om te ontstressen. Zet een fijn audioboek of rustige muziek op om volledig af te schakelen.

1 / 5
Beautify

Reinig je gelaat om make-up en vuil van de dag te verwijderen en volg op met een serum. Gebruik hierna een olie of moisturizer om je huid gehydrateerd te houden en om je huid te ondersteunen met het natuurlijke herstelproces gedurende de nacht.

2 / 5
Rest your eyes

De huid van de ogen is extra delicaat en behoeft speciale verzorging. Wanneer je de nacht in gaat is ook de huid rondom de ogen extra ontvankelijk voor verzorgende ingrediënten. Daarom is het belangrijk om een passende oogverzorging aan te brengen.

3 / 5
Relax

Steek een geurkaars aan met je favoriete ontspannende geur. Geniet extra van de geursensatie door je gezicht met je ogen gesloten een deep-tissue massage te geven: dit verlicht spanning en stress.

4 / 5
Sweet dreams

Nog geen genoeg van de ontspannende geur? Spray een pillow mist op je beddengoed, ga rustig liggen en geniet van de geur met een mindful ademhalingstechniek: adem in door je neus gedurende 7 seconde en adem uit door de mond gedurende 11 seconde.

5 / 5

All about: Nachtverzorging

(544)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op: