1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Amouage geuren: de exclusieve geur uit het Midden-Oosten

Amouage is een bijzonder merk met een unieke geschiedenis. Het verhaal begint met de Sultan van Oman, Sayyid Hamad bin Hamoud Al Bu Said. Hij wilde de Arabische geurtraditie nieuw leven inblazen en richtte in 1983 Amouage op in samenwerking met de Franse parfumeur Guy Robert. Het doel was om een geurlijn te creëren met typische Arabische bestanddelen zoals muskus, agarhout en wierook. De formule werd al snel een succes en vandaag de dag is Amouage niet meer weg te denken als exclusief merk voor zowel mannen als vrouwen.

De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Amouage

De Amouage geuren hebben een exclusieve uitstraling met een sterke identiteit. De aantrekkelijke flacons zijn volledig in Arabische stijl en bevatten stijlelementen die terug te brengen zijn naar de Omaanse cultuur. Zo zijn de damesgeuren verpakt in een flacon waarvan de dop geïnspireerd is op de Ruwi Moskee in Masqat en de herengeuren zijn verpakt in een flacon waarvan de dop is geïnspireerd door de Khanjar, de traditionele dolk van Oman. Uiteraard wordt er minstens zoveel aandacht besteed aan het bereiken van de perfectie harmonie tussen de ingrediënten zodat elke Amouage geur een uniek en exclusief is.

Amouage geuren bij Douglas

Bij Douglas vindt u een groot assortiment aan Amouage dames- en herengeuren. Denk hierbij aan Amouage Honour Man met bestanddelen zoals roze bes, zwarte peper, cederhout en muskus voor een kruidige en houtachtige geur. De Amouage Lilac Love is een verfijnde damesgeur met zoete noten en bestanddelen zoals pioenroos, gardenia, vanille en cacao. De Library Collection biedt unieke unisex-geuren zoals de Opus III geur met onder andere witte muskus, amber en sandelhout. Naast exclusieve geuren vindt u bij Douglas ook Amouage bodycrèmes, bodylotions, handcrèmes, zeep en showergels. Ontdek het volledige assortiment in de Douglas online shop en vindt de perfecte Amouage geur voor uzelf of als geschenk voor een geliefde.