Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

LongevityHarmonizing Toner
Toner

150 ml
€ 49,99
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Parabenen
Niet Alcoholisch
Art-Nr.110277
LeeftijdAlle Leeftijden
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapVerfrissend, Anti-Onzuiverheden, Anti-Aging, Verstevigend, Beschermend, Balanceren
KenmerkenVrij Van Parabenen, Niet Alcoholisch, Clean Beauty, Geschikt Voor De Gevoelige Huid
Product typeFles
ToepassingsgebiedGezicht
De Harmonizing Toner is ontwikkeld door Tomorrowlabs om je huid weer in balans te brengen. De verzachtende toner versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid en doet er alles aan om het beschermende microbioom te behouden: deze beschermende laag van individuele micro-organismen speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid. De innovatieve formulering van de toner helpt de huid te ontspannen en geeft haar intensief vocht. De Harmonizing Toner bereidt de huid ook optimaal voor op de volgende verzorgingsproducten, waarvan ze de actieve ingrediënten nu optimaal kan opnemen.
150 ml


Over Tomorrowlabs

De HSF-wetenschap

HSF-technologie werd ontwikkeld om het regeneratiemechanisme van de cellen te herstellen. HSF is verantwoordelijk voor een jeugdig ogende huid en gaat erfelijke haaruitval tegen.

De oprichters

Het biotechbedrijf werd opgericht door Dominik Thor, PhD, en Dominik Duscher, MD. Hun achtergrond ligt in farmaceutisch scheikundig onderzoek, plastische chirurgie en stamcelbiologie.

Clean Beauty

Tomorrowlabs produceert uitsluitend in Duitsland en Oostenrijk. Alle producten voldoen aan onze Clean Beauty criteria en zijn met zorg samengesteld.

Longevity Collection

De basis van celvernieuwing

Deze productlijn is gebaseerd op de HSF-technologie, ontwikkeld volgens wetenschappelijke normen. Het resultaat zijn perfect op elkaar afgestemde producten die elkaar ideaal aanvullen.

Harmonizing Toner

De toner is zacht voor het microbioom en de zuurmantel van de huid. HSF in combinatie met pantheon en tocoferol (vitamine E) ondersteunen de celvernieuwing. De elasticiteit en het vochtgehalte van de huid worden geoptimaliseerd.

1 / 3
Boosting Serum

Het signaal voor het zelfherstellend vermogen van de huid! Het serum wordt heerlijk geabsorbeerd, verlengt het zelfherstellende signaal van de huidcellen en zorgt voor een frisse, gladde en stralende teint.

2 / 3
Day Catalyst

Deze lichte formule gaat huidbeschadigende milieu-invloeden tegen, hydrateert intensief en heeft een verzachtende werking. Dankzij de geïntegreerde zonbeschermingsfactor wordt de huid ook beschermd tegen UV-stralen die haar vroegtijdig doen verouderen.

3 / 3
Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.