1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Glücksrad Hintergrund

Draai het Women's Day Wheel & win een beautycadeau

SPIN & WIN: JE HEBT ALTIJD PRIJS

Draai aan het rad en win een prachtig cadeau bij jouw online bestelling én maak kans op een fantastisch winpakket! Het gewonnen cadeau kun je door middel van de verkregen code aan jouw winkelmandje toevoegen. Wees er snel bij want OP = OP!

DRAAI AAN HET WHEEL!


Actievoorwaarden winpakket

1. Dit reglement is van toepassing op de Women’s Day Wheel-winactie van Parfumerie Douglas Nederland.

2. De winactie loopt van 1 maart t/m 8 maart 2023.

3. Deelnemers maken automatisch kans op het winpakket wanneer zij voor minimaal € 10,- hebben besteld op douglas.nl of douglas.be en daarbij de samplecode verkregen uit het Women’s Day Wheel hebben verzilverd. De winnaar van het winpakket wordt d.m.v. een e-mail bekendgemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.

4. Tijdens de actieperiode maak je kans op één beauty winpakket.

5. In het Women’s Day Wheel kan maximaal één prijs gewonnen worden per persoon.

6. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

7. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de actievoorwaarden.

8. Medewerkers van Parfumerie Douglas Nederland, directe familieleden van medewerkers en het personeel en directe familieleden van de partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt zijn uitgesloten van deelname.

9. Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen in het kader van de actie.

10. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen.

11. Je gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over jouw deelname. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en worden behandeld conform het privacy beleid van Parfumerie Douglas Nederland.

12. Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland je per e-mail mag informeren over de uitslag van jouw deelname.

13. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.

14. Je maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien voldaan is aan de actievoorwaarden.

15. We kunnen de winactie tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.

Over de prijzen en prijswinnaars
1. De prijswinnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
3. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.
4. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
5. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
6. Bij het niet reageren binnen 2 weken na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Women's Day Wheel

(202)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: