1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Verzorging voor de zomer

TIPS VOOR EEN ZOMERSE GLOW

In de zomer heeft onze huid niet dezelfde verzorgingsbehoeften als in de winter. Rijke formules kunnen worden vervangen door lichte en verfrissende texturen. Ontdek hier hoe je het zomerseizoen met de zon kunt goed voorbereid kan trotseren!

Stralen in plaats van glanzen

HYDRATATIE VOOR DE DAG

Als het warm is, produceert onze huid meer olie en ziet ze er wat vettiger uit dan normaal. Lichtgewicht formules die hydrateren en niet vet zijn, helpen ongewenste glans tegen te gaan. Hydraterende serums zijn geschikt voor de droge huid, terwijl olievrije geltexturen de vette en gemengde huid een frisse, stralende teint geven.

Meer vocht balancerende crèmes

Zachte scrubs

BABYZACHTE HUID

Tijdens de zomermaanden is regelmatig scrubben de sleutel tot een stralende teint. Het maakt de huidtextuur gladder, stimuleert de regeneratie van de huid en kan ook pigmentvlekken verminderen. Gebruik wel zachte scrubs of chemische peelings om de huid niet te irriteren. 

Extra tip: breng na het scrubben een vocht balancerende crème aan voor het beste resultaat.

Meer scrubs en peelings

Hydratatieboost gedurende de dag

RIJKE VERZORGING

Door warmte en transpiratie verliest onze huid vocht en kan het sneller uitdrogen. Ook zout en chloor kunnen de huid belasten en verder uitdrogen. Dus geef je huid na lange dagen op het strand of bij het zwembad een sterk hydraterende behandeling, met bijvoorbeeld een voedend masker, en blijf stralen!

Meer maskers

DOUGLAS LIVE

Huidverzorging voor de zomer

Onze huid heeft in de zomer extra aandacht nodig, leer hoe je jouw huidverzorgingsroutine kan aanpassen van winter naar zomerroutine.

Image alt text

Verzorging

(550)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: