De mooiste cadeaus | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Enrich and Elevate Mascara
Mascara

9 ml
€ 32,90
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1028841
Kleur9 ml, black
Product typePen Met Stick-Applicator
ToepassingsgebiedWimpers

ICONIC's eerste mascara die de wimpers verlengt, krult en lift met Symlash®, een actief groeimiddel, in de echte ICONIC formule! Krijg vollere, fladderige, panoramische wimpers in enkele seconden...
Geef je wimpers een boost met de Enrich & Elevate Mascara. Dit is een magische make-up must-have die je wimpers niet alleen lift en verlengt voor een groots effect, maar ook omhult met wimperminnende ingrediënten die tot 14 uur blijven zitten* EN je helpt te werken aan sterkere, langere en vollere wimpers. 76% van de consumenten gaf zelfs aan dat de conditie van hun natuurlijke wimpers na 6 weken was verbeterd*... en dat vinden wij behoorlijk ICONISCH! Het komt erop neer dat je wimpers bij elk gebruik nog mooier worden.
 
Wat het is:
Vaarwel glansloze wimpers - hallo fladderende fabulousness! Maak je klaar om je wimpers tot het uiterste te laten gaan! Deze ICONISCHE innovatie is de moderne manier om mascara te dragen - een gewichtloze formule die toch impact heeft - en verrijkt de wimpers bij elk gebruik; 74% van de consumenten gaf aan dat hun wimpers er gezonder uitzagen na 6 weken*. Het is de mascara die maar blijft geven!

 
Wat het doet:
De innovatieve gebogen flexi-wortel helpt om elk wimpertje vast te pakken en te omhullen met de versterkende, groei-actieve Symlash® formule en rijke zwarte pigmenten. De wimpers zijn gescheiden, wijd uitgespreid en zien er voller uit - met een zachte, flexibele finish. Het is een langhoudende mascara met een grote impact, op de moderne manier, die je een wakkere, frisse blik geeft.
 
Hoofdingrediënten:
 
Symlash® : Het geheim van Enrich & Elevate schuilt in de innovatieve Symlash®-technologie. Het is een versterkend, actief ingrediënt dat helpt de dikte en dichtheid van de wimpers te verbeteren.
 
Carnaubawas: Deze ultrazachte was helpt de wimpers in een zachte, panoramische film te hullen. Zeg maar hallo tegen volle, uitwaaierende en fladderende wimpers.
 
Zwart Pigment: We gebruiken alleen het zwartste pigment voor een diepe kleurweergave. Je hoeft je wimpers niet te kleuren als onze formule zo rijk is, babes.

 

9 ml, black