Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Make-upSkin Caviar Perfect

Concealer
6 ml
€ 171,36
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.668601
Kleur5
Huid typeOnzuivere Huid, Droge Huid, Rijpe Huid, Normale Huid, Gecombineerde Huid, Gevoelige Huid
EigenschapBeschermend, Regenererend, Hydraterend, Anti-Aging
ProductprijsVrij Van Microplastic, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Comedogeen-Vrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij
ToepassingsgebiedOgen
La Prairie heeft haar kaviaarexpertise gebruikt om Skin Caviar Perfect Concealer te creëren. Deze lichte, romige vloeibare concealer speelt in op de tweeledige behoefte naar onmiddellijke perfectie en verzorging op de lange termijn, door onmiddellijke huidverbetering en langdurige huidverzorgende voordelen te bieden – voor de perfecte oogopslag.
Skin Caviar Perfect Concealer is een sublieme combinatie van kaviaarwetenschap en kennis van kleuren en combineert kaviaarextract, bekend om zijn liftende en verstevigende eigenschappen, met kaviaarwater, dat de meest delicate componenten van deze rijke bron van voedingsstoffen bevat. Deze krachtige kaviaaringrediënten vormen samen met een geavanceerde fusie van langhoudende pigmenten een concealer met een lichte textuur. Skin Caviar Perfect Concealer is de perfecte fusie van concealer en oogverzorging, en brengt moeiteloos aan waarna het gehele gebied rondom de ogen wordt verzacht, gecorrigeerd en verhelderd. Versmelt moeiteloos met de huid en geeft het gebied rondom de ogen een stralende, frisse uitstraling. De minimalistische kobaltblauwe verpakking bevat een verkoelende metalen uiteinde om zwellingen onder de ogen zachtjes weg te masseren en een innovatieve ring voor de perfecte dosering. De geïntegreerde ronde borstel is speciaal ontworpen voor de verschillende hoeken en oppervlakken van het gebied rondom de ogen en zorgt voor een nauwkeurige, onberispelijke applicatie – voor ongeëvenaarde teintperfectie.
5