1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

BendeReshaping Draining Wraps
Verbanden

2 Stukken
Adviesprijs€ 44,00
€ 37,40
Je bespaart 15%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.152808
KenmerkenClean Beauty
EffectGewrichten, Spier

Met de Reshaping Draining Wraps van Collistar kun je thuis een professionele shockbehandeling uitvoeren van vochtretentie, lokale vetophopingen en zichtbare cellulite. De behandelde zones (benen, billen, heupen, buik en armen) zullen al vanaf het eerste gebruik geremodelleerd zijn.

Onmiddellijke doeltreffendheid: door het hoge gehalte Dode Zeezout en fleur de sel uit Sardinië zorgt ervoor dat het vocht dat in de weefsels vastzit naar het oppervlak komt. Hierdoor kan het makkelijk worden afgevoerd en ontstaat er een remineraliserende en ontgiftende werking.

Langdurige doeltreffendheid: de combinatie van enerzijds cafeïne en escine met sterke vetsplitsende en drainerende eigenschappen en anderzijds gemberextract dat verkwikkend en vetverbrandend werkt, garandeert een gerichte en intensieve bestrijding van lokale vetophopingen zodat de behandelde zones er geremodelleerd uitzien en lichter aanvoelen. Tot slot doet de Aziatische waternavel de behandelde zones er gladder en steviger uitzien, en maakt ze de huid soepeler en strakker.

De handige wraps zijn geproduceerd uit een elastische stof die zich gemakkelijk aan het lichaam van elke vrouw aanpast. Ze sluiten zich volledig rond de behandelde zones, waardoor ze de actieve bestanddelen makkelijk in de huid laten doordringen en een aangename compressiemassage uitvoeren, wat de microcirculatie bevordert.

De resultaten zijn al zichtbaar vanaf het eerste gebruik van 30 minuten: de behandelde zones zijn platter en strakker, er is minder vochtretentie en de huid is zichtbaar gladder. Bij continu gebruik nemen de voordelen alleen maar toe en blijven ze ook langer, want lokale vetophopingen verminderen en de behandelde zones zien er strakker en geremodelleerd uit.

Geschikt voor het hele jaar. De Reshaping Draining Wraps zijn perfect als professionele intensieve behandeling, wanneer de benen opgezwollen en zwaar aanvoelen, maar ook als lastminutebehandeling, bijvoorbeeld vóór een belangrijke afspraak.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
2 Stukken


Reshaping Draining Wraps

Een professionele thuisbehandeling

BENEN

Strek het been en wikkel de wrap af tot de liesstreek. Bind het eind vast en laat dit 30 minuten zitten. Verwijder vervolgens de wrap en masseer overtollige vloeistof weg om het effect te versterken.

ARMEN

Wikkel de wrap af net boven de pols tot aan de schouder. Haal de wrap achter de nek door tot de andere schouder en herhaal omgekeerd. Verwijder na 30 minuten en masseer overtollig vloeistof weg.

BILLEN, HEUPEN EN BUIK

Wikkel de wrap om de billen en vervolgens om de heupen, buik tot net boven de navel. Laat 30 minuten zitten. Verwijder de wrap en masseer overtollig vloeistof weg om het effect te versterken.

Refill voor de wraps

RESHAPING DRAINING SOLUTION

Vul de wraps met de Reshaping Draining Solution: 4 zakjes afslankende en vochtafvoerende oplossing voor 4 sessies.

1. Spoel de binnenkant van het zakje uit en laat drogen.

2. Was de wraps op de hand met neutrale zeep en laat goed drogen voor gebruik.

3. Vanaf 3 dagen tot 2 uur vóór de volgende sessie impregneer je de opgerolde, droge wraps door in het zakje de Reshaping Draining Solution te gieten.

4. Het zakje sluiten en schudden zodat de vloeistof gelijkmatig wordt verdeeld en geabsorbeerd.

Voel je vrij om te doen wat je wilt

Ook ideaal voor gezwollen en zware benen