Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Alléén dit weekend: Kies tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-!** 🎁  

Firming Power Serum
Hydraterend serum

30 ml
Adviesprijs€ 69,99
€ 55,29
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.303691
KenmerkenClean Beauty
Firming Power Serum met EGF (epidermale groeifactor) van Dermacosmetics is een boodschappersubstantie. Het stimuleert de celregeneratie, en de diep werkende hyaluronzuur bevordert de huidvernieuwing en egaliseert de huidskleur. Bovendien verzadigt het de huid met intensief, langdurig vocht.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
30 ml


De Power Serums

Firming Power Serum

Regenereert

EGF-eiwit

Epidermal Growth Factor (EGF) verhoogt de celvernieuwing en de opbouw van collageen en elastine in de diepere lagen van de huid. De huid regenereert zichzelf in toenamende mate.

Hydrateert

Laagmoleculair hyaluronzuur

Laagmoleculair, diepwerkend hyaluronzuur dringt diep in de huid, verbetert het vochtgehalte en zorgt voor een zichtbaar opvullend effect – voor een merkbaar elastischere huid.

Versterk het effect

L-Carnosine Anti-A.G.E. Cream

Het anti-aging effect van het Firming Power Serum wordt synergetisch versterkt in combinatie met de Anti-A.G.E. Creams en hun wonderingrediënt L-Carnosine.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.