Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

DOUGLAS SHOPPING WEEKEND + kies gratis cadeaus bij € 60,- 🎁 & € 110,- 🎁🎁**

REVIEW & WIN

Maak iedere maand kans op een luxe prijs!

Op Douglas.be heb je de mogelijk om jouw bestelde product(en) te beoordelen middels een review. Door je persoonlijke ervaringen met anderen te delen, help jij hen met het maken van de juiste keuze. Iedere maand kiezen wij 10 winnende reviews. Heb jij één van deze reviews geschreven? Dan win je de luxe prijs van die maand!

Hoe doe je mee?

1

Kies jouw product

Zoek je product op douglas.be met behulp van de zoekbalkof klik op de link in jouw orderbevestiging.

2

Schrijf een review

Deel je persoonlijke ervaringen met het product onder aan de productpagina.

3

Veel succes!

Bedankt voor jouw beoordeling! Lees de voorwaarden voor meer informatie over de actie.

Tips om een goede review te schrijven

· Denk aan hoe en of je het product zou aanraden aan een vriend of vriendin.

· Probeer het product te beschrijven. Hoe ziet de verpakking eruit, hoe is de geur en hoe ervaar je het aanbrengen van het product? Hoe is het resultaat: doet het product wat het beloofd, hoe is de kleur, geeft het product af?

· Kort en bondig (circa 45-50 woorden) is meestal beter dan een té lange review. Vergeet het product geen algemene score te geven!

Actievoorwaarden

1. Dit regelement is van toepassing op de review & win-actie van Parfumerie Douglas Nederland.
2. Tijdens de actieperiode van 1 oktober 2022 t/m 31 oktober 2022 maak je kans op een luxe beautypakket, bestaande uit: 1x Clinique SMART Sérum, 1x Darphin Hydraskin Light All-Day-Skin-Hydrating Cream Gel, 1x Origins het Ginzing Eye Cream, 1x Bobbi Brown de highlighting powder. Alle productreviews die binnen deze periode geschreven worden, maken kans.
3. Je kunt zoveel productreviews schrijven als je wilt, mits je de betreffende producten ook werkelijk heeft besteld op Douglas.be.
4. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per persoon.
5. Om een review te kunnen schrijven douglas.be, dien je in het bezit te zijn van een geldig Douglas Online Shop account. Jouw productreview wordt na ongeveer 72 uur zichtbaar.
6. Om kans te maken op de aangeboden prijs dient je productreview aan de richtlijnen te voldoen. Deze worden benoemd op de pagina waar je de productreviews kunt achterlaten.
7. Deelnemers moeten een post-/woonadres in Nederland of België hebben.
8. Al het personeel van Parfumerie Douglas Nederland en directe familieleden en het personeel en familieleden van alle partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt zijn uitgesloten van deelname.
9. Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland je per e-mail mag informeren over de uitslag van jouw deelname.
10. Je gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over je deelname. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.
11. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.
12. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
13. Je maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien voldaan is aan de actievoorwaarden.
14. Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden te wijzigen, aan te vullen, of deelnemers uit te sluiten als deze het volgende bevat of andere richtlijnen overtreedt: Aanstootgevende of discriminerende taal, of andere taal die niet geschikt is voor een openbaar forum. Reclame, 'spam' of vermelding van andere producten, aanbiedingen of websites. E-mailadressen, URL's, telefoonnummers, straatadressen of andere vormen van contactinformatie. Kritische of hatelijke reacties op andere op de pagina geposte beoordelingen of de schrijvers daarvan.
15. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen. Vragen over deze actie kunnen worden gesteld aan Douglas Klantenservice: 088 – 368 45 45 of klantenservice@douglas.be.
16. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden.

Over de prijzen en de prijswinnaars

1. Alle winnaars worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht over de uitslag van hun deelname. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
3. De prijswinnaars worden iedere maand ad random gekozen.
4. Iedere maand worden de prijswinnaars van de maand ervoor bekend gemaakt.
5. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
6. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.