1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Ondergoed

(27)
Merk
Productsoort
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Corrigerend ondergoed

Ieder lichaam is mooi en mag er zijn. Een extra laagje vet is niks om onzeker van te worden. Maar toch kan corrigerend ondergoed soms fijn zijn. Omdat u die strakke jurk dan mooier vindt zitten. Of omdat het u toch net wat meer zelfvertrouwen geeft.

Van corrigerende body tot corrigerende onderjurk

Wat voor body shapewear u het beste kunt dragen, hangt af van het kledingstuk dat u er overheen draagt en welke gebieden u wilt maskeren. Een corrigerende onderjurk is perfect voor onder een strakke jurk, terwijl een corrigerende body of tanktop ook goed kan onder een top. Draagt u een strakke rok, dan kan een broekje als body shaper ideaal zijn. Heeft u ook last van schurende dijen, neem dan een exemplaar met wat langere pijpjes voor extra comfort.

Shapewear kopen bij Douglas

Bent u op zoek naar comfortabele shapewear? Profiteer van de vele voordelen als u via onze webshop bestelt. Zo betaalt u geen verzend- en retourkosten, mag u twee gratis samples uitzoeken en geniet u van snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze winkels. Onze professionals voorzien u graag van advies.