1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Beautybenodigdheden voor op kantoor

GET INSPIRED

Tijdens een hectische dag op kantoor hebben we vaak niet genoeg tijd om even rustig adem te halen en een kleine pauze te nemen. Om ervoor te zorgen dat je toch tijd hebt voor een beautytouch-up, kun je een paar huidverzorgings- of beautyproducten bij de hand houden op je bureau. Breng ze de hele dag door aan, geniet van het voedende effect en ontspan!

Favorieten voor op kantoor

Extra verzorging voor de handen

Snel verzorgde handen met snel absorberende, fris ruikende handcrèmes. Deze voeden de huid zonder onnodige resten achter te laten op laptops en andere voorwerpen.

Express make-up

Voor een frisse, rozige teint heb je geen ingewikkelde make-up nodig. Een roze lippenstift die je kunt gebruiken als een romige blush is ideaal om je teint te accentueren. Breng het met je vingertoppen aan op je lippen en langs je jukbeenderen!

Voor een snelle opfrisser

Houd het hoofd koel met een verfrissende gezichtsspray die de huid hydrateert en je make-up fixeert. Perfect, vooral in de zomer en als de lucht op kantoor droog is.

Voor een verhelderende blik

Slaap je te weinig of kijk je te lang naar je laptop? De verfrissende oogmaskers revitaliseren de oogcontour en verminderen donkere kringen en wallen in slechts een paar minuten. Tip! Leg de patches voor gebruik in de koelkast!

Beautybenodigdheden voor op kantoor

(126)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: