Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

4711 Parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Een klassieker uit Duitsland

4711 Parfum - Eau de Cologne klinkt Frans, maar komt uit Duitsland. Het betekent namelijk Keuls water. Een van de beroemdste varianten is de 4711. Waarschijnlijk zult u direct het karakteristieke flesje herkennen. De achtergrond in de kleuren blauw met goud, de zwarte letters en de grote cursieve 4711 zijn onlosmakelijk verbonden met dit klassieke parfum. Alleen al om de stijlvolle verpakking is het leuk om als cadeau te geven. 4711 Eau de Cologne staat namelijk prachtig op de toilettafel. En dat mag ook best die van u zijn!

4711 Parfum - Meer dan geurwater alleen

De 4711 Eau de Cologne heeft zijn roots in de 18e eeuw. De naam is afgeleid van het huisnummer van het pand in de Keulse Glockengasse waar circa 1794 de productie van het parfum begon. Het succes van de 4711 Eau de Cologne is te danken aan de lagere prijs waarmee het destijds op de markt kwam. Het was daardoor een van de eerste parfums die betaalbaar was voor de lagere klassen. Overigens werd deze Eau de Cologne niet alleen daarvoor gebruikt. Door zijn hoge alcoholpercentage van 85 procent werd het geurwater ook ingezet bij flauwvallen, hoofdpijn en wondjes. In de 19e eeuw maakte het zelfs carrière als wondermiddel voor allerlei kwalen.

4711 Parfum online kopen - Ontdek de vele varianten

4711 Parfum: Van de 4711 geurlijn zijn er allerlei heerlijke producten verkrijgbaar. Zo kunt u lekker fris blijven met deodorant, uw huid verwennen met bodylotion, u wassen met showergel of uzelf even snel opfrissen met een van de verfrissingsdoekjes. De topper van dit merk is echter de Eau de Cologne. U kunt voor de klassieke variant uit allerlei soorten verpakkingen kiezen.

Zo is er een handige spray, maar ook een elegante flacon is verkrijgbaar. Verder zijn er hele andere geuren naast de frisse klassieker van 4711, zoals het Oosterse Acqua Colonia Mandarine & Cardamom. Of misschien voelt u zich meer thuis in de Mediterrane sferen van de 4711 Acqua Colonia Lavender & Thyme. De 4711 Eau de Cologne biedt dus voor iedere gelegenheid de juiste geur.