Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Win je aankoopbedrag terug

BIJ BESTELLING IN DE DOUGLAS-APP

Shop jouw favoriete beautyproducten in de Douglas-app en maak kans om het gehele aankoopbedrag van jouw bestelling terug te ontvangen!

Hoe werkt het? Plaats jij tussen 12 november en 29 november 2021 een bestelling via de Douglas-app, dan maak je automatisch kans. Je hoeft dus niets extra te doen om kans te maken om jouw aankoopbedrag tot €1.000 terug te ontvangen! De winnaars worden in december bekend gemaakt.

Ga direct naar de Douglas-app, bestel al jouw favorieten en maak kans!

DE DOUGLAS-APP

Ontdek de wereld van beauty via je smartphone & tablet

Nog veelzijdiger, nog persoonlijker, nog gemakkelijker: ontdek de wereld van Douglas in één app en ervaar beauty in alle facetten! Hier vind je een overzicht van alle voordelen van de Douglas-app – van virtueel make-up uitproberen tot elke maand toffe app-only deals en winacties exclusief voor app-gebruikers.

Download nu de app, zet push-notificaties aan en blijf op de hoogte van exclusieve app-deals en -winacties.

App features om verliefd op te worden:

Altijd en overal

Op elk gewenst moment beautyshoppen

Snel en gemakkelijk

Vind producten snel en bestel eenvoudig

Acties & exclusieve aanbiedingen

Altijd als eerste op de hoogte van acties

Beauty Mirror

Make-uplooks & producten virtueel uitproberen

Herinneringsfunctie

Bestel producten na in een paar klikken

Wishlist

Bewaar je favoriete producten op één plek

Voorwaarden winactie

1. Dit regelement is van toepassing op de Douglas-app winactie 'Aankoopbedrag terugwinnen' van Parfumerie Douglas Nederland.
2. De winactie loopt t/m 29 november 2021.
3. Deelnemers moeten een aankoop hebben gedaan in de Douglas-app tussen 12 november 2021 en 29 november 2021. De winnaars worden d.m.v. een e-mail bekendgemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.
4. Tijdens de actieperiode maak je kans om één keer jouw aankoopbedrag terug te winnen.
5. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per persoon. Er worden willekeurig 3 winnaars gekozen.
6. Het aankoopbedrag wordt teruggewonnen in de vorm van een Douglas giftcard. Het maximaal te winnen bedrag is €1.000.
7. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
8. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de actievoorwaarden.
9. Medewerkers van Parfumerie Douglas Nederland, directe familieleden van medewerkers en het personeel en directe familieleden van de partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt zijn uitgesloten van deelname.
10. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen.
11. De gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de pushmelding met de uitslag over jouw deelname. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en worden behandeld conform het privacy beleid van Parfumerie Douglas Nederland.
12. Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland jou per e-mail mag informeren over de uitslag van jouw deelname.
13. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.
14. Je maakt enkel kans op de aangeboden prijs, indien voldaan is aan de actievoorwaarden.
15. We kunnen de winactie tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.

Over de prijzen en prijswinnaars

1. De prijswinnaars worden via de e-mail waarmee de order is geplaatst op de hoogte gebracht. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
3. De prijswinnaars worden bekend gemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.
4. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
5. De gewonnen giftcard is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
6. Bij het niet reageren binnen 1 week na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.