1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Portemonnees kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Portemonnees - Het grootste gedeelte van de tijd zit hij in je tas, maar toch wil je natuurlijk dat hij er mooi uitziet: je portemonnee. Daarnaast moet hij praktisch zijn: niet alleen je geld moet erin passen, ook al je pasjes, klantenkaarten en je rijbewijs. Zoek jouw nieuwe favoriete portemonnee nu uit bij Douglas.

Portemonnees voor dames

Bij Douglas vind je de ideale portemonnees voor dames met een liefde voor mode en stijl. Een exemplaar met een gekleurd printje is perfect voor iedereen die wil opvallen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een portemonnee in dezelfde kleur als je tas. Perfect als je van matchende accessoires houdt.

Portemonnees met ruimte voor pasjes

Een bankpas, rijbewijs, zorgpas, spaarkaarten, klantenkaarten, een cadeaubon, het pasje van de sportschool. De lijst met pasjes die je misschien kwijt wilt in je portemonnee kan eindeloos lijken. Voldoende ruimte en vakjes in je portemonnee is daarom essentieel. In ons assortiment vind je daarom ook portemonnees voor veel pasjes.

Portemonnee online kopen bij Douglas

Een portemonnee online bestellen gaat gemakkelijk en snel in onze webshop. Jouw bestelling wordt gratis verzonden en weer retour genomen. Vaak heb je het item de volgende dag al in huis, maar controleer de actuele levertijd bij het afrekenen om te weten wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Vergeet ook niet om twee samples uit te zoeken. Wil jij liever een portemonnee kopen in een van onze winkels? Of wil je graag advies van een van onze professionals? Natuurlijk ben je ook meer dan welkom. "