1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Verzorging voor een stralende blik

Tegen donkere kringen onder de ogen

De huid rond de ogen is bijzonder delicaat en dun en heeft daarom speciale aandacht nodig. We laten je de beste trucs en meest effectieve producten zien voor een wakkere blik en een mooie huid rond de ogen.

3 aanraders

Tegen donkere wallen

Maak kennis met drie musthaves die donkere kringen doen verdwijnen en je ogen weer laten stralen.

Oogserum

Serums bevatten sterk geconcentreerde ingrediënten en zijn daardoor bijzonder effectief. Dankzij de vloeibare textuur kunnen de actieve ingrediënten dieper in de huid doordringen en daar hun wonderen verrichten. De huid ziet er voller en frisser uit.

1 / 3
Oogcrème

Of je nu fijne lijntjes wilt verzachten, wallen wilt verminderen of de oogcontour alerter wilt laten lijken: er is voor elke behoefte een geschikte crème. Pas een oogcrème zowel 's ochtends als 's avonds toe voor constante hydratatie.

2 / 3
Oogmasker

Verwen je oogcontour twee tot drie keer per week met een verzachtend masker voor een extra dosis verzorging om wallen, donkere schaduwen en rimpels tegen te gaan.

3 / 3

Pro tips

Een frisse 'kick'

Bewaar je oogverzorging of applicator in de koelkast. De gekoelde producten stimuleren de doorbloeding, verminderen zwellingen en zien eruit als een schoonheidsslaapje van 8 uur.

Voor extra verzorging

Heb je geen oogmasker, maar heeft je huid dringend verzorging nodig? Breng dan je favoriete oogcrème extra dik aan: zo kun je hem als maskervervanger gebruiken.

2-in-1

Praktisch en snel: meng op de rug van je hand je concealer met je oogcrème en breng de mix aan onder de ogen. Het resultaat? Een stralende oogcontour - de hele dag door.

Aanbrengen

Breng je oogverzorging van de binnenste ooghoek naar buiten aan. Gebruik een applicator met zachte druk, of dep het lichtjes in met je vinger.

All about: Donkere kringen

(210)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: