Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Plantscription™Firm Believer Essentials to Lift & Firm
Gezichtsverzorgingsset

1 Stuk
Adviesprijs€ 90,00
€ 70,00
Je bespaart 22%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1073781
ToepassingsgebiedGezicht
CadeausetJa

Origins - Plantscription™ Firm Believer Essentials to Lift & Firm

WAT IS HET? 
Een trio van Plantscription™ essentials voor een gelifte, jongere look van een moisturizer, oogcrème en een full-size #1 serum.

FUNCTIE
Frist de huid volledig op. Dit peptideserum vermindert lijntjes en poriën voor een egalere, meer gelifte uitstraling; liftende crème helpt droge lijntjes te verstevigen en op te vullen met hydratatie; en oogcrème vermindert de zichtbaarheid van kraaienpootjes en lijntjes rond de gevoelige huid rond de ogen.

GOED OM TE WETEN
ORIGINS X KELLI LADERER
Kelli is kampioen op het gebied van individualiteit, eigenwaarde en mentaal welzijn en daarom wilden we hiermee laten zien hoe fris het begin van de lente is. Ervaar het: feel-good designs die je inspireren om een frisse start te maken en van jezelf te houden, vanuit elk perspectief.

DEZE SET BEVAT

  • Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum 50 ml
    Origins meest uitgebreide serum voor gezicht, hals en ogen, gemaakt met 3 krachtige peptiden en anogeissus, vermindert zichtbaar lijntjes, poriën en vijf soorten rimpels; helpt expressielijnen te ontspannen en zorgt voor een egalere, meer gelifte uitstraling.
  • Plantscription™ Powerful Lifting Cream 15 ml 
    Deze rijke hydraterende crème met anogeissus helpt droge lijntjes te verstevigen, te liften en te verminderen voor een jonger uitziende huid. 
  • Plantscription™ Anti-Aging Power Eye Cream 5 ml 
    Deze zeer hydraterende crème absorbeert onmiddellijk en bevat antiverouderingsingrediënten, waaronder anogeissus, om fijne, droge lijntjes rond de ogen te helpen verminderen.
1 Stuk