Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

MagnificaReplumping Redensifying Cream Face And Neck Giftset
Gezichtsverzorgingsset

1 Stuk
€ 82,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1048630
CadeautipVerjaardag

Magnifica Replumping Redensifying Cream Face And Neck Giftset

COLLISTAR & THE BRIDGE: ITALIAANSE PASSIE
The Bridge, bekend dankzij haar excellente lederwaren, heeft de exclusieve Beauty Bags en Travel-Bags bij de geschenksets van Collistar ontworpen. De  Beauty Bags en Travel-Bags zijn gevuld met de meest geliefde producten van Collistar: kies jouw favoriete combinatie uit de lijnen make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en verzorging voor mannen. De  Beauty Bags en Travel-Bags hebben een elegant en modieus design. Ze zijn versierd met het iconische logo van The Bridge en zijn uitgevoerd in moderne en veelzijdige kleuren: bordeaux, roze en lederbruin.

REPLUMPING REGENERATING FACE AND NECK CREAM
Dé iconische crème van Collistar tegen huidveroudering is nu nog doeltreffender. Het bevat een bijzonder extract uit sesamzaad dat het natuurlijke adipogenese bevordert, waardoor de zones die minder volume hebben en slap zijn zichtbaar worden geregenereerd. Dankzij de slimme combinatie van twee peptiden van de nieuwste generatie en een ingekapselde fyto-cholesterol wordt de huid weer stevig en compact en wordt de barrièrefunctie van de huid hersteld door het natuurlijke herstelvermogen te ondersteunen en een optimale hydratatie te verzekeren. Dag na dag nemen diepe rimpels drastisch af en wordt de kwaliteit van de huid zichtbaar beter. De rijke textuur versmelt onmiddellijk op de huid, waardoor het ongelooflijk comfortabel aanvoelt. Voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

REDENSIFYING REPAIRING EYE CONTOUR
Deze zachte en voedende crème is dé oplossing tegen huidveroudering voor de huid rondom de oogcontour. De formule bevat gamma-aminoboterzuur waardoor de rimpels rond de ogen afnemen. Door een synergie met een exclusief chaga-extract verloopt de microcirculatie beter. Het resultaat is een vermindering van donkere kringen, fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid. Ook geschikt in geval van gevoelige ogen.

1 Stuk