Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Purifying Toner with Neem Extract and Peppermint Oil
Toner

150 ml
Adviesprijs€ 17,00
€ 15,00
Je bespaart 11%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.234151
ConsistentieWater
ToepassingsgebiedGezicht

Herbal Essentials Purifying Toner with Neem Extract and Peppermint Oil

Een zachte natuurlijke toner met Neem & verkoelende Pepermunt Olie om de huid te verfrissen en overtollig talg te helpen verwijderen. Deze alcoholvrije verfrissende en zuiverende toner voor de smetgevoelige en gemengde huid helpt glimmen onder controle te houden en verfijnt deporiën . Geschikt voor de vette en gemengde huid.

VERMINDERT DE ZICHTBAARHEID VAN PORIËN - Breng uw huid in balans en verwijder ongewenste onzuiverheden met de Zuiverende Toner. Minimaliseer de zichtbaarheid van poriën en laat uw huid schoon en fris aanvoelen. Deze matterende toner helpt uw huid te verhelderen door natuurlijke ingrediënten te gebruiken om uw huid te matteren en te tonifiëren.          

HYDRATING NATURAL INGREDIENTS - Met 93% natuurlijke oorsprong en volledig alcoholvrij, kunt u erop vertrouwen dat de Purifying Toner vriendelijk is voor uw huid. Gebruik geen agressieve chemicaliën voor uw huid, maar natuurlijke ingrediënten die overtollige talg helpen verwijderen zonder uw huid uit te drogen. Vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Gemaakt in Frankrijk & gecertificeerd door The Vegan Society.         

PERFECT VOOR VETTE HUIDTYPEN - Onze verkoelende en verfrissende formule is perfect voor de vette tot gemengde huid. Gebruik tweemaal per dag (na het reinigen 's ochtends en 's avonds) voor het beste resultaat.          

NEEM & PEPPERMINT - Neem is een natuurlijk reinigingsmiddel dat onzuiverheden helpt verwijderen. De menthol in pepermunt heeft de eigenschap de huid te kalmeren en af te koelen. Deze olie helpt overtollig talg onder controle te houden, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet en uw huid zelfvertrouwen krijgt.
 

150 ml