Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Scalp DX Thikening Tonic
Hoofdhuidverzorging

100 ml
€ 47,90
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.243310

Een multifunctionele toner van Dr. Ceuracle voor de hoofdhuid die een optimale hoofdhuidgezondheid bevordert. Net als een toner die op het gezicht wordt gebruikt, is dit een toner speciaal ontwikkeld voor de huid van de hoofdhuid. De toner gaat haaruitval tegen, voedt en kalmeert een brandende hoofdhuid met een aangenaam en verkoelend effect Met de eenvoudige applicator van de toner kunt u uw hoofdhuid tegelijkertijd zowel voeding als massagetherapie geven Bevat Follicusan DP dat haaruitval tegengaat en de hoofdhuid herstelt en BHA-zuur (salicylzuur) dat talg en onzuiverheden verwijdert van zowel haar als hoofdhuid Geniet nu thuis van professionele huidverzorging voor de hoofdhuid!

Haaruitval is meestal te wijten aan een ongezonde en onevenwichtige hoofdhuid, voor een weelderig en gezond haar is het daarom belangrijk om de hoofdhuid grondig te verzorgen. Scalp DX Thickening Tonic helpt je hierbij omdat het versterkende, stimulerende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het mondstuk geeft je hoofdhuid een massage terwijl deze toner deze verrijkt met voeding en een verkoelend gevoel.

Kan zowel gebruikt worden in nat gewassen haar, in droog ongewassen haar of wanneer je een branderig gevoel in de hoofdhuid voelt.

100 ml