Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Pro Balance Biotics Moisturizer
Gezichtscrème

100 ml
€ 40,90
€ 40,90 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.243299

Een gezichtscrème van Dr. Ceuracle die goed is om 's ochtends en 's avonds te gebruiken die diep hydrateert en de huidbarrière versterkt. De crème bevat ""biomimetisch water"" dat de huid hydrateert, beschermt en kalmeert. Een van de hoofdingrediënten is ""5 Probiotica Complex"", dat bestaat uit vijf goede bacteriesoorten (probiotica) die helpen het immuunsysteem van de huid te versterken en de huid in balans te brengen door een gezond bacterieel systeem op te bouwen en aan de huidstructuur te werken.

Biomimetisch water bootst de natuurlijke mechanismen van de huid na. Biomimetic betekent ruwweg "de structuur van natuurlijke biologische systemen nabootsen". Een van de bekendste voorbeelden is de kleding van Olympische zwemmers die lijkt op haaienhuid. Als het om huidverzorging gaat, zijn ze op zoek naar biometische oplossingen op basis van hoe de menselijke huid is gestructureerd. Op deze manier zoek je naar lezingen over problemen zoals eczeem, hydratatie, huidveroudering etc. Onderzoek is dus kijken naar hoe de huid is gebouwd om biomietische oplossingen te bereiken.

We weten dat een goed uitgebalanceerde huid de huid beschermt tegen het verlies van te veel vocht en tegen het binnendringen van irriterende factoren van buitenaf. Op dezelfde manier laat een beschadigde huidbarrière vocht uit de huid verdwijnen = droog en irriteert de huid. Op deze manier kunnen ook irriterende microben/micro-organismen de huidbarrière binnendringen.

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics richt zich op het gebruik van een biomimetische oplossing om de huidbarrière te hydrateren, versterken en beschermen door de lichaamseigen vloeistoffen na te bootsen. Met huidvriendelijke ingrediënten hydrateert het en houdt het het vocht in de huid vast. Het helpt de huid ook om zichzelf te beschermen. Het is samengesteld met o.a. / L-Theanine / Glutathion en melkclips.

Het bevat ook 5 verschillende probiotica (Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate en Kefir) die het natuurlijke herstelvermogen van de huid versterken en een sterke beschermende barrière vormen.

100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.