Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Pro Balance Biotics Toner
Tonic

300 ml
€ 36,90
€ 123,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.243298

Een toner van Dr Ceuracle zonder alcohol of olie die de huidbarrière hydrateert, reinigt en versterkt. Het heeft een lage PH-waarde die onzuiverheden oplost en inwerkt op de structuur van de huid. Bevat ook "biomimetisch water" dat de huid hydrateert, beschermt en kalmeert. Een van de hoofdingrediënten is "5 Probiotics Complex", dat bestaat uit vijf goede bacteriesoorten (probiotica) die het immuunsysteem van de huid helpen versterken en de huid in balans brengen door een gezond bacterieel systeem op te bouwen en in te werken op de huidstructuur.

Biomimetisch water bootst de natuurlijke mechanismen van de huid na. Biomimetic betekent ruwweg "de structuur van natuurlijke biologische systemen nabootsen". Een van de bekendste voorbeelden is de kleding van Olympische zwemmers die lijkt op haaienhuid. Als het om huidverzorging gaat, zijn ze op zoek naar biometische oplossingen op basis van hoe de menselijke huid is gestructureerd. Op deze manier zoek je naar lezingen over problemen zoals eczeem, hydratatie, huidveroudering etc. Onderzoek is dus kijken naar hoe de huid is gebouwd om biomietische oplossingen te bereiken.

We weten dat een goed uitgebalanceerde huid de huid beschermt tegen het verlies van te veel vocht en tegen het binnendringen van irriterende factoren van buitenaf. Op dezelfde manier laat een beschadigde huidbarrière vocht uit de huid verdwijnen = droog en irriteert de huid. Op deze manier kunnen ook irriterende microben/micro-organismen de huidbarrière binnendringen.

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics richt zich op het gebruik van een biomimetische oplossing om de huidbarrière te hydrateren, versterken en beschermen door de lichaamseigen vloeistoffen na te bootsen. Met huidvriendelijke ingrediënten hydrateert het en houdt het het vocht in de huid vast. Het helpt de huid ook om zichzelf te beschermen. Het is samengesteld met o.a. / L-Theanine / Glutathion en melkclips.

Het bevat ook 5 verschillende probiotica (Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate en Kefir) die het natuurlijke herstelvermogen van de huid versterken en een sterke beschermende barrière vormen.

300 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.