Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Black OpiumIllicit Green Eau de Parfum
Eau de parfum

30 ml
Adviesprijs€ 78,50
€ 62,80
Je bespaart 20%
Online beschikbaar
75 ml
Adviesprijs€ 139,50
€ 111,60
Je bespaart 20%
Beste Prijs
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.457945
GeurnootBloemig
TopnootJasmijn, Vanille
HartnootMandarijn
BasisnootFig
Product typeFles
ToepassingsgebiedLichaam
Cadeau voorVerjaardag

SENSORIËLE HEROÏNE
Op het toppunt van sensualiteit. De Black Opium Eau de Parfum Illicit Green vrouw wordt gedreven door haar zintuigen en trekt ons mee in een feestelijke en olfactieve wereld onder groene neonlichten. Voor haar staat parfum gelijk aan plezier: klaar om het te durven, schudden en voelen, de hele nacht lang.

DE NIEUWE EXPERIMENTELE GEURENDE ENERGIE SHOT.
Het geheime recept van de nieuwe mocktail-geïnspireerde geur? Meng in een shaker het kenmerkende Black Opium-akkoord met haar gedurfde en samensmeltende ingrediënten. Wanneer de energieke shot verse zwarte koffie wordt gedraaid met sappige groene mandarijn en romig vijgenvlees, ontstaat er een verslavende en opwindende dosis adrenaline.

SCHANDALIG GROEN. SCHANDALIG SCHITTEREND.
In het hart van de flacon schittert groen. Energiek, luid en fris. De tint die het ronde venster van de nieuwe Black Opium-fles verlicht, is geïnspireerd op één van de meest iconische en schandalige couture stukken van Yves Saint Laurent. De flamboyante couture schokte en schudde de wereld op in 1971.


EEN SCHANDALIGE YSL KLEURENDRAAI
De iconische BLACK OPIUM fles verwent zich met de meest schandalige neongroene kleur. Het ontwerp weerspiegelt de gedurfde houding van Yves Saint Laurent, radicaal en verassend. In het hart van de flacon schittert groen. Energiek, luid en fris. De tint die het ronde venster van de nieuwe Black Opium-fles verlicht, is geïnspireerd op één van de meest iconische en schandalige couture stukken van Yves Saint Laurent. De flamboyante couture schokte en schudde de wereld op in 1971.


Top notes: Koffie
Heart notes: Oranje bloesem
Base notes: Citrus 

30 ml


BLACK OPIUM ILLICIT GREEN

#DARE IT. SHAKE IT. FEEL IT.

Basisnoot

Zwarte Koffie

Het werkt als een adrenaline-shot, de energieke geur van een shot verse zwarte koffie. Rechtstreeks uit de espressomachine, in een kopje gevangen en opnieuw uitgevonden als parfumakkoord voor YSL.

Hartnoot

Vijg

Een royale toevoeging van overheerlijke vijg akkoorden. Het romige van het vruchtvlees van de vijg gecombineerd met een knisperend frisse touch van het vijgenblad akkoord. Sensueel en houtachtig.

Topnoot

Groene Mandarijn

Laat je prikkelen door een twist van groene mandarijn. Groener dan sinaasappel, zoeter dan citroen, verfijnt deze duurzaam gewonnen citrusvrucht de mocktail met zijn sprankelende en fruitige facetten.

Black Opium Illicit Green

De Experimentele ‘Mocktail’ Geur

Het is als een verslavende adrenaline-boost. Een sensuele opwinding, waardoor je hart sneller gaat kloppen. Met BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN betreedt het gewaagde icoon van YSL Beauté het nachtleven met een experimentele ‘mocktail’ geur.

In het hart van de flacon glinstert de verfrissende groene vloeistof. Net als een mocktail die door neonlicht wordt verlicht, flikkert het in de nacht met de glitter glam-rock flacon. Gewaagd, sexy, wordt de godin van de nacht, net als Zoë Kravitz.

Black Opium Illicit Green

Shaken maar, ervaar de opwinding!

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.