Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

24K Birthday CollectionHighlighter Good as Gold
Highlighter

9.5 ml
€ 28,99
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Parfum Vrij
Veganistisch
Glutenvrij
Art-Nr.339645
Kleur9.5 ml
DekkingSterk
LeeftijdAlle Leeftijden
Effectverhelderend, Zijdezacht, Glowing
Huid typeAlle Huidtypes
FinishStralend
KenmerkenParfum Vrij, Veganistisch, Glutenvrij, Niet Getest Op Dieren
ToepassingsgebiedOgen, Gezicht, Neus

Kylie Cosmetics 24K Birthday Collection Highlighter Good as Gold Limited Edition

  • Lichtgewicht, zijdezachte textuur
  • Breng aan op de meest prominente delen van het gezicht voor een mooie gouden gloed
  • Vegan*  en ongeparfumeerd


* Geformuleerd zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Why Kylie loves it?
De Limited edition 24K Birthday Collection Highlighter is een zijdezachte, verhelderende vegan*  formule. De gepigmenteerde textuur zorgt voor een prachtige, stralende finish en een oplichtende gouden gloed.

Why it’s special:
De limited edition Kylie Cosmetics 24K Birthday Collection “Good as Gold” highlighter uit de Kylie make-up 24K Birthday Collectie is een verhelderende formule in een geelgouden tint. De lichtgewicht zijdezachte textuur is gemakkelijk aan te brengen om zo een gouden gloed te creëren. De 24K Birthday Collection Highlighter is vegan*

Tell me more:
Met de Kylie Cosmetics 24K Birthday Collection Highlighter kun je je teint oplichten met een verhelderende gouden gloed. De lichte, zijdezachte textuur zit boordevol pigmenten voor een prachtig verhelderend effect. Breng het aan op je jukbeenderen, je neusbrug, de binnenste hoeken van je ogen en boven je cupidoboog om de ultieme Kylie gloed te creëren. “Good as Gold” is een heldere geelgouden tint.

Contouring met highlighter:
Een highlighter gebruik je bij contouring of strobing om gelaatstrekken te accentueren. Correcte contouren en highlights verfijnen je trekken en zorgen voor een gelijkmatige, stralende teint. Bij strobing gebruik je een vrij simpele techniek waarbij je de highlighter aanbrengt op de delen waar het licht van nature op terecht komt.

Contouring is een make-uptechniek waarmee je je gezicht alleen met make-up vervolmaakt. Het geheim schuilt in het spel met licht en schaduw: Door opzettelijk hoogte en diepte aan te brengen tijdens het contouren, verander je het effect van je gezichtscontouren. Contour-make-up geeft je gezicht een bijzonder uitgesproken driedimensionaliteit en symmetrie en laat je van je beste kant zien.

Met contour-make-up breng je je natuurlijke uitstraling optimaal tot zijn recht. Door je gezicht te contouren, verberg je kleine vlekkjes en oneffenheden. 

9.5 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.