Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Prestige
Gezichtsverzorgingsset

1 pieces
Adviesprijs€ 325,00
€ 250,00
Je bespaart 23%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.308271
Rimpelvermindering & huidverstrakking (+ 7 extra’s)
Dit anti-ageing apparaat maakt de huid strakker, vermindert rimpels en kraaienpootjes, en herstelt collageen- en elastinevezels zonder chirurgische ingrepen. Met als resultaat een gelifte, jonger uitziende en stralende huid. Dankzij de draadloze functie kun je de FaceTite Prestige gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Ook ideaal voor op reis! Verder voorziet dit pakket je van alle hulpmiddelen voor een volledige FaceTite behandeling, met onder andere de Silk’n Bright siliconen gezichtsborstel en het geconcentreerde Silk’n Hyaluronic Serum.
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes, herstelt collageen- en elastinevezels
  • Bouwt volume op, verstrakt de huid en lift de gezichtscontouren
  • Verstevigt de diepere huidlagen en verbetert de huidstructuur en -elasticiteit
  • Vervaagt oppervlakkige zonne- en ouderdomsvlekken
  • Draadloos voor meer bewegingsvrijheid


Draadloos gebruik
Geen gedoe meer met kabels en adapters tijdens jouw behandeling? Dat kan nu met de Silk’n FaceTite Prestige! De draadloze functie biedt je veel meer bewegingsvrijheid. Hierdoor ben je niet gebonden aan één vaste plek en kun je waar en wanneer je maar wilt jouw gezicht behandelen. Doe dit voor de TV, in bed, of misschien terwijl je aan het relaxen bent in de tuin.

HT™-technologie
Om een huidverjongingsresultaat te bereiken maakt Silk’n FaceTite Prestige gebruik van HT™-technologie (Home Tightening). In tegenstelling tot andere anti-ageing apparaten, heeft FaceTite Prestige niet één, maar combineert het drie (!) energiebronnen voor meer efficiëntie: Bipolaire RF (radiofrequentie) energie, LED-licht energie en IR (infrarood) warmte-energie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de collageen- en elastinevezels in de huid zich samentrekken en worden gereconstrueerd. Hierdoor herstelt de huid zich van binnenuit.

FaceTite Prestige, het complete anti-verouderingspakket
Dit pakket voorziet je van alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een volledige verjongingsbehandeling. Naast een luxe beauty case, wordt het onder andere ook geleverd met een pouch, een haarband, het geconcentreerde Silk’n Hyaluronic Serum en de Silk’n Bright siliconen gezichtsborstel. Deze laatste twee items worden hieronder verder uitgelegd.

Silk’n Hyaluronic Serum voor een direct anti-verouderingsresultaat
Hyaluronzuur is van nature een bouwsteen van onze huid. Naarmate we ouder worden maakt onze huid hier steeds minder van aan, met als resultaat fijne lijntjes, rimpels en een minder elastische huid. Hyaluronzuur is daarom een van de belangrijkste ingrediënten van ons Silk’n Hyaluronic Serum. Het hydraterende effect van hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder diep worden en het stimuleert de aanmaak van collageen. Dit effect wordt aanzienlijk versterkt in combinatie met de warmte die door de FaceTite wordt geproduceerd. Dit effect is zelfs zo krachtig, dat jouw huid er na de behandeling onmiddellijk jonger, gladder en steviger uitziet. Een onderzoek wees uit dat rimpels met 66%, macroporiën met 50% en de huidtextuur met 44% meer waren verbeterd ten opzichte van de resultaten van de FaceTite zonder Silk’n Hyaluronic Serum.
1 pieces


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.