Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

SkinVivid
Gezichtsverzorgingsset

1 pieces
€ 70,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.016097

Gezichtsmassage met warme en koude therapie

Silk’n SkinVivid is speciaal ontworpen om een warme en koude gezichtsmassage te verschaffen, waardoor de huid ontspant, ontgift, verjongt en egaler wordt. Dit revitaliseert de huid en helpt zelfs wallen verminderen. Tevens zorgt het ervoor dat make-up mooier aangebracht kan worden, omdat het de poriën verkleind. De huid gaat weer prachtig stralen en oogt duidelijk gezonder.

  • Warme en koude gezichtsmassage (sonisch)
  • Verbetert de bloedcirculatie en revitaliseert de huid
  • Vermindert wallen en egaliseert de huidskleur
  • Verbetert de opname van verzorgingsproducten
  • Met handige opbergetui en reinigingsdoekje

Gezichtsmassage - Warme massagetherapie
Silk’n SkinVivid is in te stellen in een warme stand. De ergonomische massagekop wordt hierbij snel aangenaam warm en bereikt een temperatuur van 42°C. Door met het apparaat je gezicht te masseren, ontspant de huid zich. Verklevingen worden los gemasseerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De huid krijgt een oppeppende energie toegediend, waardoor zij egaler van kleur wordt. De warmte zorgt er tevens voor dat de opname van verzorgingsproducten, zoals een crème, aanzienlijk wordt verbeterd. Dit betekent dat de actieve voedingsstoffen uit je verzorgingsproducten nóg beter hun werking kunnen doen. Wil je meer doen voor je huid? SkinVivid is ook in te stellen in een warme stand in combinatie met sonische vibraties. Dit zorgt ervoor dat het apparaat warmte afgeeft, maar tegelijkertijd ook een trillende beweging maakt. De sonische vibraties versterken het effect van de warmte op de huid.  

Gezichtsmassage - Koude massagetherapie
Bij een oudere huid is het spierweefsel verzwakt. Lijnen en rimpels ontstaan en maken het gezicht minder fraai. Een gezichtsmassage kan helpen het ouderdomsproces te vertragen, doordat de spieren worden aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De koude stand van Silk’n SkinVivid met een temperatuur van 6°C is speciaal ontwikkeld om de verslapte huid te verjongen en te egaliseren. Deze stand is niet alleen bedacht om rimpels en lijnen te vervagen, maar ook om wallen te verminderen. Tevens worden grove poriën verkleind, waardoor de huid egaler wordt en make-up mooier aangebracht kan worden. De koude stand is bovendien een welkome oplossing bij hoofdpijn en spierspanning. Óók deze stand kun je instellen in combinatie met sonische vibraties. De trillingen versterken het effect van de kou die wordt afgegeven op de huid.

1 pieces


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.